eserivgen Fazilet2232 onu sormadım ama 3,4 haftadır çatı muayenesi oluyorum hep 3 parmak baktı 😂😂 yani ben çok kastigim için kendimi onla bile bakamadi 😂
Fazilet2232 eserivgen 😅 bazı kişilerde bu soruyu sormuşta öyle yazmışlar öyleyse eger beni direk sezaryene yatırın derim öyle şeymi olur 🙄
Esrahmet 35+6 da Doğum yaptım 2500 kg 48 cm doğdu kızım y30.haftada 1800 gramdı sanki sizinkieksik biraz bnde de 2 program vardı 2 programa göre de bebeğim normall gidiyordu
Dilsad Fazilet2232 biraz düşük gibi kilosu .. bende 36 ya girmek uzereyim 2660 gram 47 cm bebisimmm...
Dilaemrh Fazilet2232 Ayarladım canım sen? Birkaç eksik var onları da koyucam tamamdır😊 sağlıkla gelsinler zaman yaklaştıkça daha bir heyecan oluyor😍
Fazilet2232 Dilaemrh aynen öyle inşallah ☺️ Benimde hazır galiba elsiğim yoktur inşallah bitek tırnak makası almadım onada ilk zaman gerek olurmu kullanırmıyım bilemedigimden
Metehanmoms 34+5te kontrole gittmde 2600dü yarn için gel demşti ama ben cuma gidicm 36ya girince bakalm o zmn nolcak haftayada çatı muaynesi edick galiba tedirginm🙉
Fazilet2232 Metehanmoms evet 37 de çatı muayeneyesiymiş bende haftaya giricem 😶 baya korkuyorum nasıl olucak diye bide uygunmuyum değilmiyim merak ediyorum
eserivgen Fazilet2232 sanmıyorum ya ben devlet hastanesindede çatı muayenesi oldum özel hastahanede zaten sürekli oluyorum ikisinde 3 parmak oldu
Canan06 Fazilet2232 33.haftamda gittiğimde 2300 grmdi kilosu şuan 35+2 deyim yarn kontrolümüz var baklm çatı muayesini bende merak edip etrafimdan araştırdım alttan muayene edip kaç santim açılma var kanala girmismi normalmi sezeryanmi belli oluyomuş ona fln bakiyolarmis🤰🤰
Metehanmoms Fazilet2232 bende merak ediyom biran önce gelsn diyomda bi yandanda nası yapcam diye korkuyom🤣