Fatmisko Zuzum_20 erkek benimki kuzum ya😞 inşAllah düzelir belki yanılma payı vardır ama 35 den beri aynı hatta boyu bir cm kısa çıktı 35 deki ultrasona göre bnde anlamadım kısaldımı bu çocuk😟
Zuzum_20 Fatmisko canim benim doktorum cok sikinti yapma dedi bebek durusu da etkiliyor üzülme dedi 💗 bebek kisalmaz tabi ki de icini rahatlat bak kisalmasi mumkun degil cunku
Deletedmom6 btleren 37 de 2800 civarı 3 kiloya yakın dedi ama anlamadım. Boyunuda söylemedi ultrason kağıdında da yazmıyordu. 38 deyiz bklm ne kdr olmuş.
Fatmisko Zuzum_20 içimi rahatlattın çok sağol canım Allah sağsalim kavuştursun bebeğine inşallah🥰 tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin
ftma123 Ultrasonun yanılma payı oluyor anneler; arkadaşım doğum yapmadan 3.500 kiloydu bebeği doğum yaptı bebek 3.100 doğdu
sevval55 Persembe kontrolum var 37+2 suanda, geçen hafta 2025 kiloydu biraz geriden geliyoruz böyle giderse sezaryen ile alıcak pzartesi günü. Perşembeyi bekliyoruz inşallah kilo alıyodur
Maviiii48 36+1 de 3.200 dü dr iri bebek değil ama dikkat et demişti şuan kaç bilmiyorum bende merak ediyorum 37+1 olduk
Kockbra Fatmisko ya sakın uzulme yin benimkide sadce boyda 1 hafta önden gidiyor her kontrole gttıgımde genetik dedı babadan dolayı bende kısa sayılmam Yanı sen belkı kısasındır senden almıştır annesı veya babadan 😊
Fatmisko Kockbra ben normalim ama babası baya uzun 1.90 sağlıklı olsunlarda doğunca inşAllah büyürler 🥰
Sumeyyeak Fatmisko şaka mısınız genetiktir üzülecek bişey yok ki bunda. Millet çocuğum olsun diye neler yapıyor.