Gamzee2106 Merhaba hanimlar 5 haftalik hamileyim doktorum folidoce kullanmami istedi kullanan oldumu ? siz hamileliginz de hangi vitaminleri kullandiniz ?
Merve_kucuk Gamzee2106 bende folidoce kullandım. O bittikten sonra gyna ferro sanol verdi doktorum :)
Deletedmom317 Gamzee2106 12. Haftaya kadar folik asit kullanılıyor. 12. Aydan sonra ek vitaminler veriliyor
Zynpth Merhaba ben şu anda onu kullanıyorum pek bir bilgim yok ama folik asit otizm riskini artırıyor diye bi haber okudu napsam diye düşünmekteyim
Kubraomer04 Hamileligimin başlarında o hapı kullanmıştım gayet iyi doktorum önermişti fazla mg gerek yok mcg yeterli demişti şuan 20 haftaligiz
Sinem92 Şubat ayında efa Mom kullanmaya başladım, Ağustos’ta hamile kaldım, Doktorum folik asitİn yanında multivitamin olduğu için kesmek istemedi. Yapılan kan tahlillerinde geri dönüşünü çok iyi aldım. tavsiye ederim 🙂
Sweetblonde88 Gamzee2106 12. Haftaya kadar folik asit kullanılacak sonra multivitamin ve kan düşükse kan ilacı verirler. Değilse 16. Haftada Kan ilacına baslanır. Sonra magnezyum gerekli olursa omega 3...