CanselMayis bende belimi filan sardırdım sıcan olunca geçti gibi . Beylik düzü devletteydim . Allahım eziyet serum taktılar açmazdılar serumu doğru düzgün 3 saate serumun ucundan ancak gitti . Serum elimde dopumhaneye çıktım kadın doğum dr u ile görüşmek istluroım diye . Girişteki sekreter beni sorguya çekiyor acil kadın doğuma göndermeden dr a soru soramazmışım. Öyle yarım saatte. Fazla da acilin göndermesini bekledik . Sonra geldi minicik bi dr vay efendim serum bitmeden beden çıkmışım . Dedim bu serum 2 Gine bitmez . Bana kalp atışları bebeğin zayıf dediler bebeğe bişey olacak mı korkusuyla serum bekleyemem . Müdahale etmeyecekseniz başka hastahaneye gideceğim çocuğumun durumu ne . İkinci nst için 3 saat daha o lanet serumu acaba bebeğe bişey oldu mu diye bekledim . Serum da izotonik mi ne bildiğin tuzlu su . Beni doğum hane kayında bir odaya aldılar . Yatak hep kan lekesi . Tuvalet hep kan . Çocuk karnımda taş gibi oldu . Toplanmış dr u hemşiresi bir odaya makara kakara gülüyorlar . Sen hastasın derdin mi var bebeğe bişey mi olmuş zerre umurlarında değil . Kalktım tekerlekli serum zıkkımı ile dedim şu serumu bırakın da gelin bi nst yi takın. Gelip taktı gitti yine yarım saat ortalıkta kimse yok . Odayı temizleyen kadın geldi oda çöpleri alıyor sadece . Dedim söyle hemşireye gelsin şuna baksın . Geldi nst cihazını çıkarmadan kalk diyor gel dr ın yanına çoktı gitti . Annemi bile içeri almadılar bu arada tuvalete serumla tek gittim . Yataktan zor bela kalktım nst cihazının iplerini çözüp kalktım . Baktım ben dr a gitmeden göstermiş kalp atışları normal çıkabşlirsşn bebek hareket etmezse gel dedi . Dedim bebek zaten hareket etmiyor . Şu an kalp atışı normal dedi dr hanım . Hareket etmezse yine gel diyor . Dedi. Lanet olsun bi çıkayım . Çıktım doğruca özel hastahaneye . Nst ye bağladılar kalp atışlarını 1 saat dinledik normal dr uma mesaj attım çok şükür oda iyi dedi eve geldim