Deryanin_annesi Servikal yetmezlikden 4 gun once hastaneye yatdim heran dogum baslaya bilir dediler ciger iynesi yaptilar,sancim fln yok suyumda gelmedi. Bugunde 1B derecesi: umbilikal arterlerde kan akışı bozulmuş dediler ve yarin sabah ultrasonda bakilacak hala oyleyse sezeryan yapacaklar cok korkuyorum napacagimi bilmiyor bebegim daha cook kucuk 2000 gr ve 44 sm 🙁
Obsesifk Deryanin_annesi olsun moralini bozma canım kan akışında sıkıntı varsa allah korusun karnında ölebilir kilosu falan iyi çokta küçük değil moralini bozma bu teşhis yeni mi kondu önceden böyle bir konu varmıydı
Bsnrck Deryanin_annesi moralini bozma canım. benim kuzenim 24 haftalıkken kanamasi oldu doğumu başladı bebeği o kadar küçüktü ki kuveze koydular şimdi büyüdü yakın bi zamanda kuvezden çıkacak sag salim bisey olmadi hamdolsun dua et bol bol💕💕
Gulsen55 Deryanin_annesi canim cok gecmis olsun. Bebegin sagligi herseyden onemli. Vardir doktorun bi bildigi.. Allaha dua et bak 3 aylara da girdik. Hem bebegin kilosu gayet iyi.. hemen toparlar ins🙏🏻❤
Deryanin_annesi Obsesifk bugun konuldu ve yarinda boyle olursa sezeryan dediler ama oyle bi konusuyolarko kesin gibi yarin 🙁
MerveErdalKam Bsnrck 24 haftalık mı doğum yaptı acaba bilgi alabilirmiyim kaç gr di benimde erken doğum riskim var rahimim küçük dr 32 ye kadar gelebilirsek çok iyi olcak dedi şuan 22+2 yız allahım inşallah dayanırız 😔
Deryanin_annesi Bsnrck 🙁 insAllah butun bebekler saglikli olur benimde kizim dahil,bi anne icin cok zor durumdayim ve oda etkileniyormi korkuyormu diye dusunuyorum hep 🙁
Rahmetidinle Haftanız çok riskli değil,ciğer geliştirici de yapılmış,inşallah bi sıkıntı olmaz erken doğsa bile çok dert etmeyin.. peki bu arterdeki kan akışının bozulduğunu normal ultrasondan mı görüyor doktor yoksa başka çeşit bir muayene mi?
Deryanin_annesi Rahmetidinle insAllah canim tskler,qaliba ayni bilmiyorum tamda ben nerdeyse 27-28 haftada girmisdim bu ultrasona karindaki damarlara bakiyolar bugun yine oldum ve sorun var dediler
Bsnrck MerveErdalKam kac gr oldugunu bılmıyorum canım yaa 😕 gelırsınız ınsaAllah canım benım sen moralını yuksek tut ıyı dusun ıyı olsun 3 aylara da gırdık bol bol dua edın bızde eksık etmeyız sızlerı dualarımızdan ınsaAllah ❤💙💜💚
Bsnrck Deryanin_annesi amın ınsaAllah kuzum anlayabılıyorum senı bu hıssettıklerın cok normal kaybetme korkusu da var senın huzursuzlugunu hısseder tabı ama sen guzel dusun kı ıyı olsun kızında ıyı olsun bol bol dua edıyorum hepınıze ❤❤ Rabbıme emanetler saglıkla gelecekler ınsaAllah 😘 sen moralını yuksek tutmaya calıs burdakı olumsuz hıcbıseyı okuyup acaba benımde mı oyle olur dıye dusunme sana ıyıı gelecek motıve edecek destek olacak arkadaslarnı yakınlarını ara konus motıvasyonunu arttırırlar hem bızde burdayız 😍