Kayraaa Hamam otu tozu Kullanan var mı acaba? Genital bölge için tüğ dökücü olarak kullanılıyor ve çok geç çıkardığı söyleniyor kullanan varsa bilgilendirsin lütfen
SedaveSusam Kayraaa bekarken kullandım kuzum geç çıkarmıyo ama seyreltiyo ve kıl köklerini zayıflatıyor
Deletedmom124 Kayraaa kim demisse yalan demiş jilet kullan daha vicdanli daha fazla tüy çıkarıyor kokusu çabası ve çok yakıyor eti bekarken kullaniyordum
Dkktlbsra MasalAlparslanMomtüy dökücü kremden farksız. Hamileyseniz uzak durun derim berbat kokusu var ve sağlıklı bulmuyorm
Real Kayraaa kullandım ben .iğrenç bı kokusu var ve geç falan çıkarmıyor .aynı krem mantığı bugun sur iki güne hemen çıkıyor.
Belinay_AliEge insan onun kokusundan zehirlenir o kadar kötü kokuyor rezil pis bişey böyle şeyler yerine ağdaya gidin mis gibi tertemiz yada en kötü jiletle alın ama o tür şeylerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 🙋🏻♀️
Deletedmom3 Kayraaa hamileyken kullanmayin kesinlikle kimyasal adi arsenik sülfür hatta normalde de kullanmayin yavas yavas deri altindan zehirler