Pamukgelim [silindi] valla ben de sırf normal doğum yanlısı doktor bulmak için değişirim Sezin hanımı, inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım da, şartlar müsaitse önceliğim normal Allahın izniyle. O yüzden doktorun yaklaşımı benim için de önemlş
Pamukgelim [silindi] tamam canım, mobilya için de çilek baktım, çok güzel modeller var kaliteli de, başka var mı ebbek mobilya satan yer
[silindi] Pamukgelim ben çileğe baktım sevmedim diclekentte dodo diye bebek mobilya magazası vardı cok güzeldi orayada bak istersen diclekent memorial hemen karsısında
Naz5558 [silindi] ailemin yanına tatile gittim 3 ay kalmıştım gebeliğim başlarda zor geçiyor diye. Sonra Fatma hocanın adını arkadaşlarımdan çok duydum. Hatta arkadaşım doğum esnasında dikiş atmamak için çaba sarfettiğini söylemişti diyarbakıra dönünce de yolun başındayken değiştirdim ben de memnunum çok şükür 🙏
Zuhraa Bende yeni geldim tayin sebebiyle henüz bir doktor bulamadım ama sanırım tercihim memorial dan yana diger hastaneler çok kalabalık sıra beklemek dayanılmaz bi hâl alıyor 😖
[silindi] Zuhraa evet canım sıra cok oluyo memorial hariç bende memoriale gidiyorum ama pahalı mecbur değiştircem
DilekD [silindi] bence geç kaldınız. Testlerin çoğu yapılmış oluyor o zamana kadar. 28. haftadan sonra zaten 8 muayene olmuyor. Doğum paketi dedikleri 3 taksitle ödeme yapıyoruz.her gittiğimizde paket üzerinden işlem yapılıyor. Ve benim doktorum 5100dü indirimle . Ama 4500 e olan da vardı.
[silindi] DilekD anladm onu bastan yapmak gerekiyordu o zaman ben geç kaldm ama bilmiyodm benim baska testtim olmadı doktor bile artık baska bi testin kalmadı dedi :) bende memorial burhan özele gidiyorum
Pamukgelim Naz5558 ya Fatma hanıma randevu zor alınıyor, hastası çok, falan şikayetleri duymuştum, geöen de burda onunla ilgili olumsuz seyler duyduğunu söyleyen iri özel post açmıştı, bilemedim şimdi
Pamukgelim [silindi] tabi alıyor mutlaka, biz her kontrole eşimle gittik, ve içeri başka hasta almıyor siz varken, kilo tansiyon ölçümü de yapıyor
Suheylaipek İlk doğumumu Genesise Fatma hanımda yaptım normal doğum için cok uğrastı ama benim inatcı bebeğim gelmedi mecburi sezeryan oldum ama Allah razı olsun elinden geleni yaptı Fatma suan ikinciye hamileyim yine Fatma hanıma gidiyorum çok çok memnunum güler yüzlü sorduğunuz her sorunun cavabını alabiliyorsunuz ilgisi alakası çok çok iyii eşimde bende cok memnunuz gitmenizi tavsiye ederim. Giden tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar❤️
[silindi] Suheylaipek sezin hanımdan memnun kalmazsam fatma hanımıda araştırıcam muhakkak önerin için tesekkür ederm:)