Yelizcebni Arkadaşlar amniyosentez işlemi yaptırdım ve sonuç iyi geldi zekası normal down sendromu değil bebeğim çok korkmuştum bir sorun çıkacak diye 😏 Ama şuan çok mutluyum ..
Lyla07 Yelizcebni bende haftaya çarşamba yaptıracağım amniyosentezi çok korkuyorum nasıl ağrılı mı biraz bilgi verir misiniz 🙏 bu arada gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende güzel sonuçlar alırım umarım 🙏🙏🙏
Ask_H Yelizcebni gözünaydın canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına 2 li testin mi sıkıntılı çıktı da yaptırdın bu testi
htcirfnylmz Bende bugün ikili test yaptırdım. Kan sonucu ne çıkarsa riskli oluyor acaba kaç çıkması gerek ?
Yelizcebni htcirfnylmz kaç çıkması gerektiğini bilmiyorum ama benim sonucum çıktığında doktora sordum normal bir sorun yok demişti. Benim ensesi kalın diye amniyosentez işlemi yaptırdım.
Yelizcebni Lyla07 tabi iğneyi sokunca biraz canın acıyor ama sadece o anlık ondan sonra ağrı sızı hiçbirşey olmuyor. İnşallah sağlıklı olur sen neden yaptırıyorsun bu arada?
Lyla07 Yelizcebni turner sendromu tanısı koyuldu kesinlik kazanması için yaptıracağız bizde inşallah güzel sonuçlar alacağız bizde 🙏
Yelizcebni Ask_H hayır ikili testim normal çıktı ama ense kalınlığı gözüküyordu bebekte o yüzden yaptırdım