Elfnrk Kızlar ya yiyip yiyp sonradan pişman olan ben gerçi ilk defa böyle bişey yaptım 9 haftalık hamileyim ve canım aşırı şekilde cips istiyor bir paket lays sade patates cipsi yedim sonradan pişmanlık hissediyorum bilinen bir zararı var mı aslında çok ta yemem de bu akşam aşırı bir istek oluştu bende 🙈
Yasmiiinn Elfnrk valla bende 8 haftalık hamileyim benimde en çok yediğim şey cips miğde bulantıma iyi geliyor😂😂
deletedmom572 Elfnrk benim de ilk gebeliğim ve 6.haftadan beri bulantı dan su bile görmek istemiyorum. Arada cips kola canım istiyor yiyorum valla, aman ne olacak ki ya arada yiyip içmekle, kendimize bu kadar hayatı zehir etmeye gerek yok.
Gamzedngdn Elfnrk canım sonuçta 9 ay boyunca canı her şey istebilir insanın alışkanlık haline getirmeyip arada yediğin sürece bir sorun olmaz bence ben 15 haftalık hamileyim 2 3 kez filan yemişimdir bir zararını da görmedim 😄
Sermec Elfnrk arada yenebilir canım abartmadıktan sonra bir sey olmaz ben 27+5 haftalık hamıleyım arada yiyorum sen daha 9 haftalık hamilesin cnm ilk 3 ay bebek annenin yedıklerınden beslnemıyor merak etme sorun olmaz 🙂
Elfnrk Dimi dimi ya cuma kontrolüm var bu böyle olmayacak durduramıyorum kendimi önce cipsi sonra kendimi yiyorum doktoruma soracam zararı var mı diye
Gamzedngdn Elfnrk bende ruffles ın sade olanını çok seviyorum tabiki bir paket devirdim 🤣 gayet sağlıklı bir kızım geliyor 😍
Kardelenyigit 1-2 hafta boyunca hergün neredeyse küçük 50 kuruşluklardan yiyordum tutamıyordum kendimi sonra aşırı abarttığımı görünce dur Kardelen dedim 😂
Ayse-gul Bende yedim smdi on haftaligim ama iki haftadr yemiyorim 2 kiloya yakin almism bide yuzumde sivilce cikti sanki cips ten sonra yemiyorum simdi
Gul-21 Elfnrk benim de canım istiyor almadık henüz sağlıklı değil diye yemekte istemiyorum ama cıtır vıtor 🤗
Mervehasan1 Elfnrk kuzum 35 haftalık hamileyim. İlk başlarda bende tedirgin oluyordum ama baktım sıkıntı yok. Saldım çayıra 😂 canım ne isterse yedim ve hala daha yiyorum.
Papatyanna Bir şey olmaz diyen arkadaşlar olmuş ama ben üzüntüden deliye dönmüştüm. İlk zamanlar canım istiyordu mide bulantilarima iyi geliyor diye günde iki üç küçük paketlerden bitirdim ayrıntılı ultrasona girdim bebekte böbrek büyümesi var denildi. Böbrek büyümesinin de diğer bir riski down sendromu olmasiymis. Doktora sordum yediğim içtiğim bir şey mi dokunuyor napmam lazım diye. Senden kaynaklı değil dedi. Laf arasında cips çok yediğimi söyledim. Onunda içindeki yağlardan kaynaklı olabileceğini böbreği sisirdigini söylemişti. Bu durum iki ay devam etti. Neler hissettiğimi anlatamam. Cips yemek şurda kalsın yanından bile geçmiyorum. Şuan böbrekleri normale döndü 27 haftalığım. Bu durumu yaşayan bir arkadaşım daha var oda dayanamayıp yediğini söyledi onda da böbrek büyümesi varmış. Bilmiyorum belki geçici bir durum ama küçük bir ihtimal olması dahi insanı mahfediyor. Zaten ne olursa olsun zararlı bir yiyecek. Yurt dışında satılması yasak olan ülkeler var biz burda avuç avuç yiyoruz. Neyse işte uzun lafın kısası aklında soru işareti kalacağına bence yeme yol yakınken bırak. Başka bir şeyle tatmin et kendini
Ayseyucel33 Papatyanna yani kesinlikle katılıyorum bende cips çok severim ama hamileyim diye yemiyorum hiçbir abur cuburu yememem iz lazım kızlar normal bir insana bile çok çok zararı varken doğmamış bir bebeğe nasıl, zararları vardır düşünmek bile istemiyorum canınız çoook istiyorsa 1 yada 2 tane yiyin ama yinede yememeye çalışın bence
Papatyanna Elfnrk Canın böyle şeyler çekince bol bol su iç meyve ye. Nefsini sindiriyor biraz. Ben çok üzüldüm ağladım kimse yaşasın istemem.
Damla123- Elfnrk canım valla tam o haftalarda benim de öyleydi zaten geçici oluyor ye Yani ☺️ Sonra geçiyor bir iki haftaya