aysehatunklkgl Vnsgb beterin beteri var diyemeyecek kadar sakin kalamıyorsa insan bazen demek ki 🤷🏼♀️ Ondan olsa gerek.
aysehatunklkgl Busemasalpoyraz bir sonraki kontrolü bekliyorum, korktuğum gibi gittikçe büyür giderse o yolu deneyeceğim mutlaka 🤷🏼♀️
zengooo Ozgelin oy kuzum ya ne güzel demişsin ister gogsumu acil alsınlar.benim bebeğim kalbi yavaslamisti Allah'ım benimki dursun demiştim.onun durdu.boyle sezeryan olucam diye ağlayanlar kusura bakmasın gıcık oluyorum şımarık buluyorum.ben bebek sahibi olmak için malımı canımı ortaya koymuşken böyle ağlamalar sinirimi bozuyo
aysehatunklkgl zengooo hanımefendi ben sezaryen olacağıma kahrolmadım, iyice okursanız böyle sezaryen olacağına ağlayanlar demezseniz ne kadar iyi olur. Bebeğim iyi mi sağlıklı mı bir sorun mu var da 35teyken baş çevresi 39-40la uyumlu diye üzüldüm ve benzeri durum var mı yaşayan bunu bilmek istedim. Bilmem kaç cevapta derdim doğum şekli değil yeter ki sağlıklı olsun dedim. Sizin kadar biz de anneyiz tövbe yarabbim.
Ozgelin zengooo bende çok şımarıkca buluyorum malesef çokda üzülüyorum rabbim size hayrılı sağlıklı evltlar versin benimde bi kaybım var.. bu bayanınki farklı bi dert yanışmış aslında yanlış anlaşılmış derdi sezeryan değilmiş bebğin sağlığıimiş..yanlış anlatmış.. neyse bu bayan olmasada kaç tane okudum burda bundan dert yanan..bide bizim içimizdeki yaraları yangınları görseler..
zengooo aysehatunklkgl özür dilerim ozaman kusuruma bakma yanlış anlamışım ama öyle bı yazmışsın ki sezeryan olucam ağladım gibi olmuş.tekrar özür dilerim.insallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın korkma Allah'a emanet yavrular 🙏🌸Allah'ım senin yavrunuda korusun ona sağlık sıhhat versin ruhen bedenen çok ama çok sağlıklı doğsun
Zeyzey90 aysehatunklkgl bende ilk başta çoğu kişi gibi sezeryana ağladınız sandım, Allahım ne insanlar var dedim😄 çocuğun usg ölçüleri doğduğunda göreceksiniz ki birebir gerçeği yansıtmıyor çok yanıltır☺️ Başka bir doktora da gidip ölçürebilirsniz içiniz rahat etsin, birde en önemlisi doktor risk var demeden kendinizi bişeyler için korkutmayın. İnternetten hele hele hiçbişey araştırıp inanmayın🙏🏻
aysehatunklkgl Zeyzey90 teşekkür ederim 🙏🏼 ya muhtemelen öyle olacak, Allahın izniyle doğacak e hani kafası büyüktü diyeceğim 😅 tabi inşallah🤲🏻🙏🏼💐
Saraalp aysehatunklkgl amin, inşaallah, su toplamamış dediyse hiç sıkıntı etmeyin kendinize, bana da su toplamamış normal demişti, evet çok zor süreç sizi anlıyorum ama içinizi ferah tutun, siz de sağlıkla kavuşun yavrunuza
Oksijenn aysehatunklkgl aysehatunklkgl benim de dort hafta buyuk dendi kafasi ama hala normal oneriliyor genetik bence benimki ilk cocukta buyuktu devlete mi gidiyordun baska doktoara da görünmeni tavsiye ederim
aysehatunklkgl Oksijenn özele gidiyorum, siz kaçıncı haftadasınız? Doktorunuz yapısal olduğunu mu söylemişti