Gizemdiyarilaslan Hep sağ tarafta toplanıyor sola çok nadir gidiyor kaburgama kadar vuruyor acaba böyle hep sagda toplanıyor mu bebeğiniz yada solda normal mi bu
Nur178178 Gizemdiyarilaslan benim bebeğim de sürekli sağda ayakları göğsümün altına kadar uzanıyor ve tekmelerden çürüttü sağ yanım iptal 😊
Bkoca Gizemdiyarilaslan evet canım benimde hep sağdaydı son iki haftadır artık büyüdü Galiba iki taraftarda dolaşıyor 27haftalığız
aysenur4 Gizemdiyarilaslan solda toplanıyo şişiriyp sanki kendisini karnım yamuluyo sonra tekrar eski haline dönüyo değişik
Gizemdiyarilaslan Ftszgn değişiyor işte benim erkek hep sagda böyle karnımda izlerini takip edebiliyorum çok nadir sola geçiyor çok fazla durmuyor kendi alanına çekiliyor 😂
Nehirkaya25 Gizemdiyarilaslan nornal canim 36+6 haftalik benimde sağda hep hatta göbeğimin sadece sag tarafi catladi sol normal😂
hicran37 Gizemdiyarilaslan aynı dert bendede var bazen nefes bile alamıyorum çok kötü sertleşiyor taş kesiliyor karnim
CansuDurmaz Gizemdiyarilaslan 39. Haftadayız ilk zamanlardan beri sağ tarafta ve hep sağda toplanıyor 😊
Mervazz Gizemdiyarilaslan sag taraf mefta artık bende oyle bi tarafim kalmadi heralde icime kamera soksalar morarik cikar
Gizemdiyarilaslan Mervazz al benden o kadar topuguyla vuruyor ne yapıyor bilmiyorum öyle bi vuruyor ki birden taş gibi yapıyor nefesimi kesiyor
Sesem Evet sağ tarafın yüksekliği daha fazla tam olarak gördüm göreli ayakları bacakları kafayla bir yerde uzatmış duruyor hep zaten.
Gizemdiyarilaslan Sesem uzunluğunu hissettiriyor zaten gerilirmiş gibi hareketler yapıyor içimde anlıyorum yumruk yapıyor sağ tarafı bildiğin yamuk Karın geziyoruz😂