Sibel_Sercan Ben şuanda 38+1oldum. 36.haftada doktora gittim karnıma baktı ayına girdin bugün yarın doğurursun normal doğum görünüyor dedi. Sonra dedi ki eşinle ilişkiye gir bende yasak degil mi dedim erken doğum olur falan yok dedi doktor.. Sizin doktorlarda öyle dedi mi hiç size. Ya da bunu bana söyleme sebebi ne olabilir. Alttan muayene falan yapmadı.
Bihem Sibel_Sercan Son zamanlarda cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor rahim ağzını yumuşatıyor 🙂 bu yüzden önermiştir doktorunuz
Deletedmom6 Sibel_Sercan Yani son aylarda ilişkiye girmek rahim ağzını açıp yumuşatıyor. Doğumun kolaylasmasini sağlar . Bu yüzden söylemiş olabilir . Hem bu haftadan sonra zaten artık doğumun olması lzm.
Canan06 Sibel_Sercan ilişkiye girmk yasak evet ama doğumu da kolaylastiriyor fakat bebekte çok afedersiniz o dışkı kaliyomus
Prensesinannesi_ Açılmaların kasılmaların rahat olsun diye demiştir genelde son ayda öneriyorlar zaten 38haftalık olmuşsun neden erken doğum olsun ki tamamlamışsın gününü
Karadenizf Peki ilk zamanlarda ilişki normal mi? 8 haftalık hamileyim henüz, doktorum hiç bişey söylemedi ben de sormadım internette 3 aydan önce önerilmez felan yazıyor tekrar doktora gittiğimde soracağım ama merak ettim
mervea1907 Karadenizf canım benim doktorum ilişki serbest dedi kanama olursa hemen kontrole gel ama onun dışında kısıtlama yok dedi şuan 24. Haftamdayım şükür bir sorun olmadı
Meltemkskn Karadenizf 38 haftadayım ilk günden beri devam ediyoruz doktorum hiç yasak demedi bende sormadım
Karadenizf Sibel_Sercan sanırım 3 aydan bahsediliyor. Benim 10. Haftam şuan. Zaten mide bulantısından yatıyorum sürekli. Teşekkürler 😕