01rabiahmet Henüz 5+3 haftalğım hanımlar ancak ilk muayenemde doktorum guatrın biraz yüksek olduğunu söyledi bu durumu yaşayan var mıdır tedavisi nasıldır (ben test yaptırdım ama henüz randevu günüm gelmediği için gösteremedim)
Minnosizmmm 01rabiahmet benim gebelikten önce de yüksekti uzun zamandır ilaç kullanıyorum ıhmal edilmemesi gerek önemli bir konu çocukta zeka geriliği bile yapabiliyor ilaçlarınızı düzenli olarak kullanmanız şart
Marinedeniz Evet benim de yuksek cikmisti endokrin bolumune muayene olup ilac vericekler onu kullaninca duzene giriyor sorun kalmiyor ama erteletmeden mutlaka doktora gorunmelisiniz
Betulkisa Bende de guatr var canım 5 haftalık hamileyken öğrendim bende o günden bu güne sabahları aç karınla ilaç kullanıyorum şu an 24 haftalık oldum 1 ay önce doktorum ilacimin dozunu yukseltti doğurana kadar kullancam mecburen tsh 3.44
Canan51 Bende de çıkmıştı hatta 5.1 falan çıkmıştı bende aç karnına ilaç içiyorum düşük dozlu bu ay gittiğimde düzene girmişti ama yine de devam etmek lazımmış