Syka7 Kızlar 22 haftalık olduk bir oğlum olucak inşAllah 👶🏻 Sanırım oğluşum çok haraketli tekmeleri dışarıdan bariz belli oluyor göbeğim dalgalanıyor falan sizinde öylemi yoksa benmi çok hissediyorum 🙊🥰
Uykuclimon Syka7 aynı öyle benimde şu an coşmuş durumda ya bazende böyle o altt tarafa dogru atıyor ya sanada oluyomu
Islim123 Syka7 23 haftaligim 22 haftadan beri o dalgalanmalar bende de var çok heyecanmış benim oglusum da kuduruk :)
Emine1806 Syka7 19+6 dayız ama bende sizin gibi hissediyorum yalnız olmadığıma sevindim abartıyor muyum acaba diyordum sanırım bende zayıf olduğum için daha çok hissediyorum
Syka7 Uykuclimon evet benimde öyle oluyor bazen döndüğünü falan hissediyorum göbeğim dalgalanıyor etrafımdakiler bile şaşırıyor 🤣 zayıf olduğumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum buraya video atılıyor mu keşke atabilsem 🤣
Smybgrack Syka7 Karnımda kalp atıyomuş gibi şeyler hissediyorum ama böyle aman aman değil okuduğumda herkes tekme atıyo felan demişler oyüzden tedirginlik 😊
Mervecilek Bende 28. Haftamdayım daha az önce oğlumun tekmelerini sayıyoduk babasıyla çok hareketli bizimkide 24. Haftadan beri çok rahat hissediliyor :)