Svde Meraba anneler🙂 müslin bezin çok kullanıldığını ve sağlıklı bişey olduğunu duydum ancak tam olarak bilmediğimden ve fiyatları yüksek geldiiinden karar veremedim nerden alıcağıma. Tavsiye ediceğiniz yer ve hangi ölçüde alınması gerektiğiyle ilgili tavsiye verebilcek olan var mıı?
Bsnrck Svde bende ebebekte gormustum de ne bılıyım o zmna kadar duymamıstım. herhalde cok gereklı bısey degıldır dıye almadım bnde ogreneyım barı burdan 😊💙
sedaskan Svde ben de tavsiye bekliyorum. E bebekte gorup baktim ama kumasi hic yumusak gelmedi bana. Nasil rahat kullaniliyor bu muslin bez bilemedim 🤔
Demetdemircioglu Svde ben ali expressten almistim 20 kusurdu instagramdaki sayfalarda da var 20 tlye falan cok kullanisli oldugumu duydugum icin almistim bende benim bebegim temmuz sonu dogcak kundak gibi falan kullanicam
YazCilegi Svde Bsnrck sedaskan Doku olarak gazlı bezden daha kalın bi kumaşı var. Delikli oldugu için hava akışını sağlıyor bu sayede puset ya da bebek arabası üstüne örtülüyor. Ya da emzirme önlüğü 🤗 Emici özelliği sayesinde de ağız bezi olarak ya da duş sonrası havlu niyetine kullanıyor. Ben aliexpressten 120x120 2 tane büyük aldım. (Adet fiyatı 22 tl ) 10 adet te küçük aldım ağız mendili için ( 12 tl ) Türkiye de biraz pahalı evet. Henüz gelmedi.
Bsnrck Demetdemircioglu benim kızımda haziran sonu temmuz başı gibi doğucak insaAllah 💕 yaz da penye battaniyeden daha iyi olabilir bi de benim evimin heryeri cok güneş alıyor sıcaktan durulmuyor evde de rahat kullanırım aslında 😀
MalektElbayti YazCilegi aliexperden nasıl alışveriş yapılıyor büyük ürünler sıkıntı oluyorum dolar bazı vs bilgi verirmisiniz. Çok uygun bi site ama nasıl oluyor bilmiyorum gümrükte kalıyormuş ekstra ücret falan alıyorlarmış bilgi verirmisiniz
bebekkaradag YazCilegi Merhaba, 10 Adet ağız bezi olarak satın aldığınız ürünün ismi ne acaba? Ben bulamadım🙈
seymos Svde kumaş pazarlarında satılıyor renk renk desen desen siz ölçüsüne göre kestirip kenarlarını terziye diktirebilirsiniz. 8080 120120 100*100 nasıl arzu edersiniz. Ağız bezi sırt bezi kundak, banyo sonrası kurulama üzerini sıcaklarda örtme gibi bir sürü işe yarıyor. Ben.kumascidan kestirdim. Ölçülerine kestim, Annem de kenarlarını makinesinde çekecek inşaallah. Çok iş görüyomuş alın derim
seymos Bsnrck desenliler 15 tek renkler 12.5 enleri 1.50 çift en olarak satılıyor ama.kenarlari dikilmemiş. Ona.gore hesap edebilirsiniz. Ben Ankara'dan aldım
Bsnrck Demetdemircioglu bende oyle düşünüyorum kullanılır 😀 kışlık battaniyeleri bile arabada yolculukta vs.her yerde kullanılıyor 😊
Bizartik5kisiyiz Kumascidan aldım bende bebeğim yazın doğacağı için duş sonrası kullanırım diye aldım kumascida metresi 16 tl ama iki tane 1 metrelik çıkıyor. Kenarlarını görümcem dikicek. Lcw da 2 tanesi 30 tl.
HlyaHabibezkaya Svde ben eminönünden renkli ve beyaz renk seçenekleriyle 12 tlden aldım. Ağız bezini de kendimiz yaptık, kundak , alt değiştirme bezi , omuz örtüsü çok kullanışlı olduğunu duymuştum. Yumuşacık dokusu var bende kullanacağıma inanıyorum
Asrinbaby Svde canim orta boyları lcw de 2li takım 20 tl, e bebekte tek muslin ama büyük boy 40 tl. Bence kesinlikle alınması lazım özellikle yaz bebeklerinde çünkü sıcakta kollarını kundak yapabilirsiniz yada üzerine örtü olarak ortebilirsiniz. Valla bize göre olsa kendime bile alcam yazın uzerime örterim 😂
Bsnrck Asrinbaby valla olabilir yazın pikeyle bile durulmuyor artık çarşaf kullanıyorum bnde napiim 😂😂