Merhaba arkadaşlar , çok fazla forumda konu açıp yorum yazmasamda gebeliğimin ilk gününden beri burdayım sizleri takip ediyorum. Birçok soruma sayenizde cevap buldum hepinize teşekkür ediyorum 😊 Her nekadar zamanında hikayemi yayınlamak rüya gibi gelsede ogün geldi çattı.
Ben hamilelik dönemimde hiç sıkıntı yaşamadım mide bulantım olmadı ağrım olmadı mide yanmam olmadı vs va 7. Ayıma kadar gebeliğimi anlayamadım nerdeyse :) sadece kilo aldım çok aldım. 7. Aya girdikten sonra birden karnım şişmeye başladı heryerim ödem topladı hareket edememeye başladım , oturarak uyudum hep vsvs.
- Haftaya geldiğimde tansiyonum yükselmeye başladı ve ellerim bacakları ayaklarım aşırı ödemle şişti yürüyemiyodum neyse 37. Haftaya kadar geldik hayırlısıyla. Burnum tıkanıyordu bi kbb gidim dedim o ara gitmişkende kendi doktoruma uğrayım bi tansiyon bakalım dedim ve 15 10 çıkması üzerine doktorum hemen ameliyat için tahlilleri istedi anestezi doktoru ile görüştürdü ve benden 24 saatlik idrar testi istedi protein için. Ogün geldim eve sabahında hemen idrar biriktirmeye başladım 3 litrelik bi kap veriyorlar ona biriktiriyosun 24 saat. Sabahında hemen gittim verdim onuda. Sonuç çıkana kadar göndermediler beni acil sonuçları çıkardılar 2 saate. Normalde 2 günde çıkarmış buarada. Neyse tansiyonum hala 15 10 ve idrarda protein yüksek geldi. Hemen yatış yapıldı ve sabahında 37+3 te sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. ❤️😍 Çok şükür iri bi bebekti ve gelişmişti 37 de olmamıza rağmen doktorum gönül rahatlığı ile alabilirim dedi 4.200 kg doğduk teyzeleri 😊 şimdi yarın kırkımız çıkacak , anca fırsat bulup yazıyorum. Benimde doğum hikayem böyle oldu tehlikeli bir süreç atlattım ama sağlıkla atlatabildim şükür 🙏 uzun oldu helal edin hakkınızı.. Allah isteyen herkese nasip etsin inş 🙏 Selamlar ..