Deletedmom0990 Kızlar alışverişe başladınız mı hastane çantası için bir sürü şey alınacak ya 🙄neler koyulacak bilgisi olan var mı hava sıcak olacak nasıl battaniye kıyafet tercih edeceksiniz 💁ne zaman bebiş kıyafetlerini yıkayıp utuleyeceksiniz🙈ben mi aceleciyim ama bütçemizi sarsmamasi için yavaş yavaş başlamalıyim ama sanki sizin fikriniz düşünceniz nedir nasıl planliyorsunuz o hazırlıkları
Melihafurkan Deletedmom0990 bence erken değil ben 17 haftalık hamileyim bebeğin cinsiyetini ogrendikten sonra herseyini aldım bile. Bence eğer ilk çocuğunuz ise neyi ne zaman heves ediyorsanız o zaman alın derim.
Ozgesn Deletedmom0990 benim Mayıs 7-10 arası sezaryen olacak sizin Haziran biraz daha sıcak olur ama bilemedim ben yine de yazayım aldıklarımı 21 haftalığız suan . 10 tane uzun kol cıtcıt badi 10 tane kısa kol cıtcıt badi 10 tane tulum ayaklı ayaksız 10 tane takım alt üst ayaklı ayaksız 10 tane ağız mendili 2 adet kundak 3 adet müslin örtü alt açma seti patik bkac tane 20 ye yakın çorap 2 adet 5 li hastane çıkışı 2 penye 2 nohut battaniye 1 tane kalın battaniye avent 2 li yenidoğan biberon seti avent emzik - emzik kabı puset ve park beşiği Mart sonu gibi alacağım bebek arabası araştırıyorum onu da kırkı çıkınca alırım ancak çünkü acil lazım değil puset ile idare ederim arabamız var zaten . Bunların hepsini 0-3 ay aldım 3-6 aylık olanları doğumdan sonra da alırım . İkinci bebeğim . Mayıs da olsa oyle kısa kol şort falan gydirmem çünkü anne karnındaki sıcaklığı korumam gerek üşür bebek sonuçta en fazla sıcak olursa kısa kol zıbın altına tek alt gydirirm bu şekilde . Eksiklerim var ama daha 4 ayım var tamamlıyorum yavaş yavaş bakım setiydi vs seyleri
Nadis_cvk Deletedmom0990 canım erken değil sonuçta herkesin bütçesi belli bende her dışarı çıktığımda bişeyler almaya gayret ediyorum özellikle yazın giyebileceği kısa kollu zıbınlar ince alt pijamalar alıyorum çokta doldurmamak lazım bebek hızlı büyüyor 🌸
Deletedmom0990 Zemine11 bilemedim ki ya kendime de çok şey alicam lohusalık için 🙄ay çok heyecanlıyım 🙈
Deletedmom0990 4 sadece alt pijama 31 sadece üst atlet tişört uzun kol zıbın 20 takım alt üst pijama bluz önden açmalı 17 uzun tulum uzun kol uzun tüm vücut yani 4 yelek 2 örgü 2 penye gibi 2 takım gezmelik kıyafet 8 penye baddaniye ter emen cinsten 3 kundaklik beyaz oluyor ya kanaviçeli 4 pazen battaniye 17 çorap 10 ellik 3 ayakkabi tabanı yumuşak süs gibi ama sıcak tutar 22 ağız mendili penye bunlar emici özellikli Kızlar annem bu kadar yaptı evimde bekliyor bavula doldurdum sizce yeterli mi yazlık kışlık karışık yazlıklar daha küçük kisliklar 4 aydan sonra olacak kadar büyük 0-6 ay annem bu kadar yaptı 🙄
masalsii Deletedmom0990 kız o ne cok fazla değil mi 😂 ben o kadar almayı düşünmüyorum kıyafetlerini zaten yardım eden yok alışverişe basladım ama yavas yavas alıcam işte
Deletedmom0990 Zemine11 ya bak şimdi https://hizliresim.com/P799dO https://hizliresim.com/dLpprD Bak canm bu siteden önce alışveriş yaptım lohusa takım farklı alacağım ama iki tane yedek olması için bunlar hoşuma gitti kumaşları çok güzel ve çok uygun 45 TL takım önü düğmeli ya emzirmesi zor olmaz yani hastaneden çıkıp eve gelince bile giyilebilir
Deletedmom0990 Ozgesn bende ter emen penye uzun kol uzun pijama giydiririm cildi çok hassas olur ya zaten Ankara çok sıcak olmuyor
esideger Cinsiyetini öğrendikten sonra alabilirsiniz bence, ben öğrendim 17+4üm almaya başladım özellikle zaranın indiriminden bir sürü şey aldım 1 yaş bile aldım. İlk gebeliğim ve insan hevesleniyor alabilirsiniz bence ☺️
Cokmucokbilmisimne Ben 16 haftalık hamileyim sadece cinsiyetini öğrenince patik almıştım dahaca birşey almaya başlamadım ama almaya başlamam lazım gibi hissettim 😁
Deletedmom0990 Cokmucokbilmisimne çok malzeme var ya kendine aldıklarını da yıkayıp ütüleme var bı erin dezenfekte edilecek onların tezmisligi baya zaman alır diye düşünüyorum
Mira1 Cokmucokbilmisimne ayy bizimde kizimiz olucak bu arada benim 2 gebeligim 7 yasinda 1 kizim var ikinci kizimiz gelio bakalim hayirlisiyla 🐣💕
defnemila Ay her üründen 10 adet çok değilmi hiç bilmiyorum ama çok gibi geldi. Normal doğumda 1 gece yatış yapıyoruz sadece değil mi ? Saat başımı üst değiştirmek gerekiyor bebeklerde acaba ? Kime sorsam 10 adet zıbın al 10 adet takım al 10 parçadan bahsediyor çok gibi yaa
Deletedmom0990 defnemila sadece hastane değil hastane ye en fazla 3 takım götürürsün eve gelince de giyecek lazım
Sezen95 defnemila katılıyorum 👏 benimde ilk gebeliğim bende heves ediyorum herşeyi almaya ama cocuk çok cabuk büyüyor kalıcak sonra bi kenarda Yada bir tanıdıklarımıza vericez. İllaki bi kaç fazla bişey alınır ama 2 cocuk büyür bu alınanlarla yada ne bileyim fuzuli verilen parayı doktora hastaneye versek sağlık için daha hayırlısı olur diye düşünüyorum 🙈
Deletedmom0990 Nadis_cvk ben bu saydiklarima para vermedim 5 ablam 2 abim var 13 torun benim bebeğim ama herkes bu kadar hevesli ben daha bişe almadım 🙈😁
Deletedmom0990 masalsii ben hiç bişe almadım annemler iste canm benim oğlum 13 torun ama herkes hevesli ben evin en kucuguyum ya ondan belkide 🙈😁
Zemine11 Deletedmom0990 teşekkürler canım🤗Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin