Öncelikle henüz 3 gün oldu doğum yapalı ama hamilelik çok güzel bir duygu ve şimdiden özledim desem inanmazsınız (son aylarındaki annişlerr) sözüm size 😂 ama gerçekten öyle oluyor. Gelelim asıl konumuza; ben son ayıma kadar güzel bir hamilelik geçirdim ta ki son günler Şafak saya saya çünkü artık o an gelsin istiyordum ve geceleri çok ağrılarım oluyordu. Yalancı sancılar falan derken 36 haftamda parça parça nişanım gelmeye başladı sonra 38+3 te sabah minik minik bel kasık ağrısı öğlen oldu akşam oldu gece oldu ben gece 12 de 10 dk da 2 3 kere giren sancılarla dayanamadım koştummm Asya hastanesine (Avrupa yakası) gittim nst alındım %100 sancı çıktı 3 cm açıklık vardı eve yolladılar geri bu sefer saban 7 ye kadar zor dayandım asla uyutacak rahatlatacak bir ağrı değil arkadaşlar doğum sancısı budur. Sonra sabah beni doğumhaneye aldılar suni sancı verdiler 1 saat dahada çok sancılandım sonra beni çatala aldılar 5 cm ile suyumu patlattılar sonra sancı odasına geri girdim pilates topuna oturtup zıplattılar yarım saat sonra 9 cm oldu çatala aldılar doğum başladı amaaaa çocuk doğum kanalına girmedi yarım saat zorladılar olmadı doktor dedi Elif mümkün değil bebek gelmek istemiyor seni sezeryana alacağız. Aldılar beni sezeryana uyandığımda güzel oğlumu kucağıma verdiler şükürler olsun.. ve 4 gün oldu çok örselendiğim için zor iyileşiyorum ağrılarım var. Dilerim Allahtan sizlerin bir avazda olur gönlünüzce olur ☺️🤲 ( bu arada doğumun normalide sezeryanıda kolay değil gerçekten çok zor) ama işin ucunda anne olmak gibi güzel birşey var 💕💕💕