MelekBK İnternetten banyo seti alacağım. Bazı setlerde lazımlık da var. Sizce lazımlık gerekli mi, kullanışlı mı, bu setleri mı tercih etmeliyim?
Svcnn MelekBK ben lazimlikla alstrdm oglumu tuvalete kolay oluyr ve zorda kalnca normal tuvaltede otrtyordum simdi buyudu braz ve normal klozete alstrmaya baslyrm
Sedafirat MelekBK ben lazimligi ileride banyo yaptırdığımda banyoda otursun diye kullanmayı düşünüyorum
XveAnnesi MelekBK bence gereksiz lazımlık wc alışmalı her yerde lazımlık bulmak zor olur birde onu unutdurmak gerekir iki ii bence sevi bebe aldım e bebek indirim den parca parca 40tl ye geldi
Edos Lazimlik bence cok cok gereksiz. Tuvalet egitiminde bazi cocuklar ona alisiyor ve misafirlikte bile onu kullaniyor. Kendi annelerimiz gibi o egitimi gerektigi yerde vermeliyiz bence.
MelekBK Edos evet bı yandan kolay olur diyorum, bı yandan da ona alışırsa tuvalete tekrar alıştırmak zor olur. Belki bezi ilk bıraktığı zamanlar kolaylık sağlar
Edos MelekBK tabiki sizin fikriniz ama cogu kullanan insanlar tavsiye etmiyor. Dusunsenize tuvalet egitimi tv karsisinda veriliyir 🤔 Ne kadar dogru bilmiyirum.
Busrabnrby MelekBK canm lazimliga gerek yok disardada banyo setleri cok pahali biz n11 den aldik ve cok uyguna geldi duz tek renk daha kullanmadik ama pahalilariyla ayni kalitede o yizden ciddi para verme bi bak n11 e derim 😊
MelekBK Busrabnrby ben de ordan aldım. Lazımlıklı set aldım. Piyasada baya baktım, kargo ücreti ile birlikte 60 falan tuttu. En uygunu bu gibi geldi. Mağazalardaki gereksiz pahalı. Ayrı ayrı parça da bulamadım
ozdenarda MelekBK ben kuvet kova masrapa file olan setlerden aldim ek olarak sunger falan aldm bence gereksiz birde icindeki lazmliklar kaliteli degil
-gyns- MelekBK Hocam çocuğunuzu en erken 18 aylık eğitebileceksiniz tuvalet için.. Ortalama 24 aylık başlıyor eğitimler.. Yani 2 yıl sonrası için şimdiden lazımlık almak bana mantıklı gelmedi... Ben lazımlıksız set aldım.. Tabison karar size kalmış🌸..
MelekBK -gyns- olmuşken takım olsun dedim 😊 5-10 lira bir şey fark ediyordu o da aradan çıksın sonra tekrar aramayalim dedim.
Busrabnrby MelekBK ben 35 tl yemi ne almistim canim benim lazimligim felan yoktu ama yine piyasaya ragmen internette daha uygun tabiki magzalarda 100 tl felan gerek yok ok kadara 😊
MelekBK Busrabnrby kaç aydır bekliyordum gelmedi gelmedi gittim internetten aldım şimdi a101e geliyormuş 😁
meleklerimm2 bende lazımlık aldım kızım bazen ona tutuyo bazen normal tuvalete zaten yeni yeni alışıyoruz ikisinide deniyo bence lazımlık gerçekten lazım bişey