Busra2012 30haftalığım ve troid değerlerim yüksek çıktı sağlık ocağı dahiliye veya kadın doğumcuma acil görünmem gerektiğini söyledi bilgisi olan
zntrkn Busra2012 canım benim hamilelik öncesinden beri yüksek ilaç kullanıyorum euthyrox adında hamilelikte daha da yükseldiği için ilaç dozum da yükseldi tabi. Ama baya etkiliyor hamilelikte bence bir dahiliyeye git ve ona göre kullanmaya başla
Anne18 Busra2012 benim 7 ydi degerim hemen dahiliye gittim levatiron ilac verdiler 2 ayda düşürdüm şuan 2 degerim kadın doğuma gittim pko oldugunu ögrendım ve hamıle kalmaya çalışıyorum
Elif_su60 Busra2012 Canım benimde tiroidim yüksekti 32+6 haftalık gebeyim. Gebeliğimin ilk zamanlarından bu yana her ay düzenli Dahiliye ye kontrole gidiyorum ve düzenli ilaç kullanıyorum sizde Dahiliye ye gidin mutlaka beklemeden tiroid yüksekliği önlem alınması ı gerekilen bir sorun.
Hlal Busra2012 benm de hamileliğimde troit yüksekliği çıktı dozunu yukselttiler değerlerim iyi doğum yaptım çok şükür sknti yok,dahiliye git canm aksatma
Mscelik Eutrox diye bi ilaç var sabah aç karnına onu içiçeksin. On günde düşücek telaş yapma.. bende en başından beri vardı 9 çıkmıştı gebelik tiroidiydi.. ama gecikme bi an önce doktora gitte ilacını vermiş olsun dozunu ayarlıyor
Yesmckmk Arkadaşlar benim de 1 olmuştu hamileyim şuan 3 çıkmış tekrar. 100 mcg levatron kullanıyorum bi sıkıntı olmaz değil mi etkilemez hemen. Daha 5 haftalığız
Bernagkgz Yesmckmk ilacını düzenli kullan hiçbir sorun olmaz hamilelikte yükseliyo ilaçla düşer tekrar. Burda 28 den bahsedenleri gördüm sıkılma kontrollerini aksatma 😊
Yesmckmk Bernagkgz dördüncü gebeligim baya korkuyorum troid yüzünden düşük yapıyordum ben 1. Di sonucum iki günde 3 olmuş. Çok şaşırırdım korktum valla 🙄
Bernagkgz Yesmckmk haklısın bende de var tiroid geçen ay çok yükseldi bende korkuyorum ama ilacın dozunu yükselttik düştü hemen hem 3 çok yüksek bi değer değil bidaha doktora gittiğinde düşer için rahat olsun
Yesmckmk Bernagkgz ay inşallah kuzum ya içim pır pır ediyo. Rabbim bu kez nasip etsin hem bana hemen isteyen herkese. Kayıp vermek olmaması umutlanmak ve bosa çıkması çok kötü Rabbim kimseye yaşatmasın. Hepimiz inşallah Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi oluruz
Bernagkgz Amin canım allahm isteyen herkese hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmayı nasil etsin inşallah bol bol dua et ilacını kontrollerini ihmal etme geçen okumuştum 17yle hamile kalmış biri hiçbir sorun yaşamamış ilacı kullandıktan sonra. Bunları okuyunca rahatlamıştım o yüzden seninle de paylaşıyorum. Çok sıkıntılı bi dönem allah yardımcımız olsun evlatlarımıza sağ salim kavuşalım inşallah 🙏
Yesmckmk Bernagkgz evet ben de gördüm öyle olanları ama mesela benim 10,5 du. ben düşük yapmıştım ondan sonra hemen tedaviye başladım 1 i gördük en son şimdi 3 oldu işte. Bide şans eseri hamile olduğumu öğrendim ultrasonda gayet güzel rahim kendini baya kalınlastırmıs hcg artısını takip ettir dedi bana ilacımın dozunu da hemen 100 mcg yaptık. İnşallah hemen düşürür
Bernagkgz Yesmckmk düşer sen hiç meraklanma ilaç hemen etki ediyo zaten bidaha ki gittiğinde daha iyi sonuçlar alırsın inşallah 🙏
prensannesi_ Busra2012 cnm benim de sağlık ocağında yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi doktorum orda test yaptım normal çıktı sadece aylık takip verdi sağlık ocağında yüksek çıkıyor dedi dahiliyeci