Sedamurat zynb_ozkn inşallah kuzum rabbim sana bana isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻💜💜💜💜💜
DiplomaliEvHanimi 5ocak adet gunumdu cok acik sutlu kahve tarzinda cay kasigi kadar leke gelmis gunluk pede siliyom gelmiyo peceteye insallah sokulmez 😱🙄😍
DuhaninAnnesi DiplomaliEvHanimi Allah allah acaba yerleşme falanmı yaa 🙄 şimdiye sökülmesi gerekmez miydi adet olsa
DuhaninAnnesi DiplomaliEvHanimi benim de önce bi kaç damla kahve gelmişti en son bi saat sonra falan kana dönüştü o yüzden acabaa dedirtti bence bi test yap zaten olumsuzluğa alıştık böyle ikilemde kalmaktan daha iyi bence ama yada 1 hafta olsun öyle dayan biraz 🙈
Ezgi1990 DiplomaliEvHanimi canim sikildin anliyoruz ama buraya yazdiklarinin cwvabini biz bilemeyiz ki bi test yapip sonucunu bize de yazsan 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
DiplomaliEvHanimi DuhaninAnnesi dayaniyorummm en fazla tek cizgi gorurum olan yine bana olur yine siserim yine agrim olur adet olamam alistim 😩🙄🙄😉
DuhaninAnnesi DiplomaliEvHanimi insan onuda görünce üzülüyo 😔 of benimde hiç umudum yok bu ay ama hayırlısıyla diyelim bide clife macunu denemeyi düşünüyorum 🙄