Aysn__ Mrcy evet bişey olmazsa Şubat sonu dedi 😀bakalım artık hiç sanmıyorum bebeğin o kadar bekliyeceğini😄
GulshOzcan Bebegim 32 haftalik 1550 gr 👼🏼 Benimkisi normal dogum bi sorun cikmasa cunku ilk hamileligim normaldi buda oyle olur insallah 👏🏼
Elifbstg Zynpbanu bende ayni durumdayim bebegim kanala inmis ultrasonda kafasinin yarisi görünüyor rahim agzi 1.8 inmis heran doğum olabilirmis
Zynpbanu Elifbstg tatlım ben bu aksamustu dayanamadim baska bir doktora daha gorundum. O da beni cok rahatlatti. Her kanala giren bebek erken dogmaz dedi. Sen de bir sıkıntı gormuyorum dedi. Umarim seninki de boyle olur. Erken dogum korkusu cok baska birseymis. Umarim yasamayiz 🙏
kardelen_07 Ilk dogumum sezaryrn oldu. 31+2 haftaligim. 2 yasinda ilk kizim. Hic sezaryen istemiyorum insallah hayirlisi olur. Daha doktorumla konusmadim
Arzu0101 Aysn__ kontrole gittik canım kızım biraz minyon olacak sanırım annesi gibi 1800 Gr kilosu 41 cm boyu çıktı 🥰
Mila07 34 haftalık olduk bizde 2330 grm az mi acaba kilosu ilk bebek olunca fazla tecrübem yok . Sizce nasil kizlar