mavisimm Nursubasi Tebrik ederim canim hamilesin. Hosgeldin aramiza :) En kisa zamanda kan tahlili yaptir insAllah
TunarinAnnesi Nursubasi ben yumurtlamanın 13 günü 22 hcg ile öğrenmişdim değerin güzel canm 2 gün sonra yine ver 😍👍👍👍👍haftaya keseye gidersin İnşAllah 🥰
cerrah61 Nursubasi Aaa ayyy almışsın sonucu ya iyi ki takip etmişim de görmüşüm kuzummm çok sevindim adetine bir kaç gün var o yüzden değer çok da düşük değil 2 gün sonra tekrar bak sağlıklı artar Allah'ın izniyle bir an önce de doktora git tedbirlerin alınsın hayırlısıyla çok mutlu oldummm ❤️
Belinay_AliEge Hayır değerim çok iyi benim adete 4 gün kala 13 tü adet beklenen günüm de 147 çıkmıştı kuzum 🙏🏻 daha senin 2 gün var bu değer çok iyi kendini yorma bol bol dinlen hayirlisi ile sana tutunsun 💕💕
DiplomaliEvHanimi Nursubasi yukseleceeek adetin 1gun gecsin tekrar yaptir duzenli araliklarla takip et💋
TunarinAnnesi Nursubasi ayyy çoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin Analı babalı büyüsün İnşAllah gözün aydın sana çook dua etdim ben çok şükür sende Aramıza katıldın sağ elin öbür kızların başina İnşAllah 🥰🤲🌹🙏🧿
Nursubasi TunarinAnnesi amiin kuzumm Allah razı olsunn senınlede cok bekledık bu zamanları.. kuzum senın betan kaç çıkmıştı ilk bide adetine nekadar vardı beta baktırdgında
TunarinAnnesi DiplomaliEvHanimi Allah sanada nasip etsin güzelim bekle az kaldı İnşAllah seninde haberini okuyıp sevinicez 😍bende çok şükür büyüyoruz 2 Li teste gidicen gelecek hafta sağ elimiz sizlere İnşAllah kuzum sende Ovulasyon testi dene bi ❤️🙏hayırlı haberlerini bekliyorum 🙏🥰
Belinay_AliEge Nursubasi ay inşallah ya valla 😊 aynı zamanlara denk gelicek büyük ihtimalle kuzum 🤭😊💕
mavisimm Kan vermissin bile yeni gordum canim sonucunun 44 olmasi kafana takilmasin. Daha yenidir o yuzden dusuktur sonucun. Arkadasimin kan sonucu 8 di hemde adetinden 3 hafta gecmisti. Suan 7 aylik hamile :)
Nursubasi TunarinAnnesi benşmde bugün 13. Günü yumurtlamamın 44 beta canım hayırsıyla yükselir inşallah
TunarinAnnesi Nursubasi amin İnşAllah canm dert etme mutlaka yükselecek sen bol bol dinlen dua et ilişki olmaz progesteron ve folik asite başla