Ellosluk Nursubasi inşallah canım ;) amabelli olmuyor benimki de uygulamaya göre bir hafta geride ultrasonda
Belinay_AliEge Bende erken fark etmiştim kuzum bebisimi doktora gittiğimizde de gelişimi adet tarihine göre aynı dedi . Çarşamba da kalbini duymaya gideceğiz bakalım ne durumdayız 😊 daha cok minigiz🧚🏻♀️
Nursubasi Ellosluk internette bi siteden yumurtlama tarihime göre hesaplayınca 3+6 çıkıyor bilemiyorum anca doktora gidince belli olur 😂
Bus_ak18 Tugce1803 seninle aynı zmnda ovulasyon yapmıştık canım bnm adete 4 gün kaldı inşallah aynı habrri bizde alırız ❤
Tugceecikk Nursubasi canım bariz var geçen testlerindede çıkıyordu bence kanda bi sıkıntı oldu hamilesinnn çok şükür çok sevindim 💗💗
cerrah61 Nursubasi aaaa yine sennn ayy ve yine var ben çok çok emindim o zamanki testlerinde ya demek ki geç döllenme olmuş senin o yüzden kan sonucu net vermemiş o zaman da baslangiciymis hadi inşallah yaaa inan üzülmüştüm o gün negatif olmasına şimdi hayırlısıyla güzel haberini al bu sefer ❤️❤️
Nursubasi cerrah61 inşallahh kuzum yaa çok net çıktı bu sefer bütün testlerimm dualarınız gücü bu inşallah Allah razı olsunn https://imgyukle.com/i/VOhcpP
cerrah61 Nursubasi Allah senden de razı olsun inşallah gönlüne göre versin canım benim bizler aracıyız, bak bu seferkiler cok daha net ben de böyle netlikte öğrendim gittiğimde 4-5 haftalikti Rabbim güzel haberler nasip etsin akşamı bekliyorum inan heyecanla
Bus_ak18 Tugce1803 acele etme canım geç döllenme falan olnca çkmayan birsüürü kişi var canını sıkma.. bidaki aya tekrar yaparız çıkmazsa ikimizinde😑
Nursubasi A_C_04 ovulasyon testi kullandım bu ay canım hamile kaldım ovulasyonla bu 3. Gebeliğim olcak
Tugce1803 Bus_ak18 yumurtlama 11.gün oldu olsa çıkardı zaten artık çok yoruldum gücüm kalmadı öteki aya yapmak istemiyorum😥
Bus_ak18 Tugce1803 üzülme canm bak bende 1.5 senedir bekliyorum inşallah bi mucize olur ama bu kadar kendni harap etme 🌹