Nursubasi Tugce1803 canım bu üçüncü gebeliğim olcak bundan bi öncekinde testim adet zamanı okadar silikti kii geçen attıgım testlerden daha silikti kanda öğrenmiştim bi kan ver istersen
Nursubasi Tugce1803 ovulasyon testi kullandın mı canım belki geç yumurtluyor kacırıyorsun yumurtlamayı
Momof2child Seni tebrik ederimm GUZELIM.. ALLAH KUCAGINA ALDGN GUNLERDE GOSTERSN INSALLAH. DARISI DIGER ARKADASLARMIZIN BASINA INSALLAHHHH
Nursubasi Tugce1803 rabbş. Ayarlıyordur en hayırlı zamanı en kısa zamanda nasip eder inşallah kkuzucun dualarmdasınn
Bus_ak18 Tugce1803 seninle aynı zmnda ovulasyon yapmıştık canım bnm adete 4 gün kaldı inşallah aynı habrri bizde alırız ❤
Nursubasi Belinay_AliEge yaa kıyamamm rabbim gözyaslarımızı hep böyle mutluluktan akmasını nasipp etsin inşallahh 😞😞
Belinay_AliEge Nursubasi ay zaten bi duygusalım çok mutlu oldum Rabbim dileyen isteyen herkese evlat kokusunu nasip etsin bende hamileyim dualarım kabul olsun inşallah o kadar yürekten dualar ediyorum herkes için hayirli evlatlar salih saliha kullar nasip etsin çok mutlu oldum kuzum seni burda tanıdım ama o kadar gönülden inandım 🙏🏻 inşallah günler geçer ve kucağına sağlıkla alırsın alırız 🙏🏻❤
Tazeanne0134 Nursubasi hayırlı olsun kuzum benimde böyleydi şimdi 38+3 haftalık hamileyim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın