Pnrr06 Necla28 anladım canım benimki o zaman baya yüksek arkadaşa ikiz olabilir dediyse benimde öyle zaten şüphem var ama eminde değilim
Nursubasi Belemirrr 4+4 henüz çok yeniyiizz haftaya keseyi görmeye gideceğiz umarım herşey yolunda gider 💓🙈🤲🏻
Necla28 Nursubasi inşallah 🙏🙏 bizde 5+3 bakalım bizimde kese yeni olusmus dr cok küçük dedi 10 gun sonraya gun verdi
beatrice00 Nursubasi ayniyiz sizinle beta degeriniz kac acaba ben de haftaya gidecegim insallah kese icin
Basaktelli Kızlar özele gidenler şimdi ilk randevuda keseyi görmek için gidiyorsunuz ikinciye kalp atışı için çağırıyor ya tekrar ücret ödüyor musunuz 2. De yoksa kontrol mü
beatrice00 Basaktelli ben de ozele gitmeyi dusunuyorum ama kese ve kalp atisi gordukten sonra acikcasi
Pnrr06 Basaktelli canım bu doktorun ne zaman cagiracagina bağlı bide her hastanede kontrol süresi aynı değil kimi yer biraz pahalı ama 1 ay geçerli kimisi 10 gün eğer keseyi görüp 1 haftaya da kalp atışına çağırır ise ödemezsin
Hilaleker Benimde 7+1 en son doktora gittiğimde 5+5 di kese vardı sadece şimdi nasıl değişim oldu bilmiyorum
4429 Hilaleker Pnrr06 merhaba bende bugun 5+1 im ve 13819 cikti yani sizinkiyle ayni ama doktor c.tesi oldugu icin erken cikmis yetisemedim keseyi gormek icin pazartesi gidicem bu yuzden. Siz ogrenebildiniz mi neden bu kadar cok artmis degerimiz cok korkuyorum kotu bisey vardir diye🙁