Serguzest Pnrr06 bende öyle bi de ne bileyim buralarda yazılanları okuyorum Allah korusun Belirti olmadan kalp atışı duranlar falan oluyormuş Ondan korkuyorum bir ay geç bi süre bence
Merrve06 gulsah3558 benim şuan 6 haftalık geçen hafta pazartesi gittiğim de gözükmedi kese. Haftaya kadar kesen oluşmuş olur dedi. Yarın kontrolüm var inşallah görürüz keseyi 🤲🏻😍
Rabiakk 5+4 olduk 5+0 da keseyi gördük 2 hafta sonra da inşallah kalp atışlarını duyucağız henüz babamızın haberi yok sürpriz olacak 😁😁🙈
happwmn Rabiakk ayyy nasıl sabrettiniz bende öyle hayal etmiştim ama hissettiğim anda söyledim 🙈🙊 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. ☺️☺️
Rabiakk Ayse42_ ilk bebeğimizi kaybettik ben de kalp atışlarını duymadan söylemek istemedim zaten görevde iyice emin olup öyle söylemek istiyorum insan bi kere üzülünce emin olmadan söylemek istemiyor
Necla28 Esrakurukuz geçmiş olsun canım bende gecen yil düşük yaptim o igneler psikolojikmis doktorum söylemişti tabi bende vuruldum igneleri ama yine de bebegim tutunamadı düşük yaptim yogun kanamam oldu hakkinda hayirlisi olsu insallah bebisin güçlü sekilde tutunur sana💕
Esrakurukuz Necla28 kanamam kesildi benim şuan sıkıntı yok gibi yarın kontrole gideceğim bir problem olmaz inşAllah
gulsah3558 Pnrr06 İyi düşün iyi olsun canım🥰 Benim de 5+2 bugün gördük keseyi,senin de görünür inşallah 🙏🏾
kbr-altndl5 Merrve06 o haftada goremeyebilirsin 6 veya 7 inci haftalarda daha net görülüyor 5.haftada vajinal muayenede kese görülebiliyor eğer normal bakildıysa görülmemiş olabilir
Merrve06 kbr-altndl5 karından bakılmıştı gözükmemişti. İnşallah yarın gözükür. İnsan ister istemez panik, tedirgin oluyor 😔
Pnrr06 Canım ben 4+4 de gittim minik kese var dedi değerimde 2bin küsür cıktı yarına randevu verdi bebek buyur görürüz dedi ama işte vajinal muayene derse de baktırmak istemiyorum sorun olur diye
S1b3l Herkese merhaba bizde 6+5 iz kesemizi gördük çok şükür ama bazen kasıklarıma çok şiddetli ağrı giriyor sizde de oluyor mu bu çok merak ediyorum birde kalp atışlarım bazen çok hızlanıyor