Minikbirkalp Tubimmmm yok henüz değil ta bizimki biraz utangaç cıktı göstermiyor en son ikili tarama testi için ultrasona girdim doktor kordonunu bacak arasına alıp bağdaş kurmuş dedi inşallah 17 martta öğrenicez tabi tenezzül edip gösterirse 🤣🤣
Tubimmmm calimerotuuba yaaa maşallah bi nefeste kurtarsn rabbim bn de 16 sn da gtcm ins gosterir 16 snda 14+5 gnljk olcz
Tubimmmm Ozlmece22122 evt cinsiyetinz bllimi daha ck erkn hc gcmiyo zamn bnmde 13+2 oldk ck merak edyrum cinsiyet ne acaba bnm
Ozlmece22122 Tubimmmm evet ikili testte 12 haftalıkken belli oldu Özel doktora gidersen söyler sanada
KubrArdAdem61 Anesmasal acaba belirtilerniz nedir benim bir oğlum var şimdi ikinci hamileliğim 7 haftalık merake diyorum😊
Ozlmece22122 Duyguaydin81 aklında bin yaşa bende aynı şeye takıldım kaç saattir🤣🤣 bende 17.haftadayim bizden önce doguracak😁
Tubimmmm KubrArdAdem61 bnee ck merak edyorim ilk hamileligimle simdikinde coooookkk fark var ilki kız di
Anesmasal KubrArdAdem61 bolca tiksinti kusma bi kaç kere oldu çok olmadı.Belirtiler yanıltıyor genelde 😂yüzüm cildim saçlarım güzelleşti. Normalde yerdi olurmuş. Bebeği sağda hissediyorum bir de.
Duyguaydin81 Ozlmece22122 onlar ağustosta doğurucaksa ozaman benim daha erken doğurmam lazım şaştım kaldım 😂😂😂
mercidabik 13+4 :) oğlum olacak hayırlısıyla... fetal dna yaptırdım. bu arada yüzüm cok sivilcelendi ki hiç olmaz. var mı sizde de?
calimerotuuba mercidabik süper hadi hayırlı olsun kimi duyduysam erkek diyor🥰sağlıkla mutlulukla gelsin hepsi inşallah 🙏🏻 Fetal dna sonucunu bende bekliyorum bu hafta artık gelir diye düşünüyorum, haberleşiriz ☺️
calimerotuuba mercidabik merhaba fetal DNA sonucum da iyi geldi çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Darısı eli kalbinde bekleyen tüm hamişlere olsun. Allahım inşallah detaylı ultrasonu da sıkıntısız atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Mrskantar 13+5 olduk bizde bugün kızlar 🥳 gecen hafta doktora gittigimizde cinsel organında bir çıkıntı yok bir ay sonra gel bu sekilde devam ederse kız dedi 🥰