MiraysMom Mericcm canım bende 7+ 4 ün suan bende de hiç bulantı tiksinme yok korkuyorum bende bebek sağlıklı değil mi acaba diye sen böyle söyleyince rahatladım biraz
bebisannesi063858 MiraysMom korkma canım inşallah herşey yolundadır ben de 9+6 günlük hamileyim fakat şimdiye kadar olmadı sadece ilk zamanlarda sabahları oluyodu sadece şimdi o da yok her gittiğimde doktora bende hala hiçbir şekilde mide bulantısı yok internetten bakıyorum bebeğim sağlıksız mi diyorum yoksa daha ne istiyon internete bakma sen bebeğin gayet sağlıklı sıkıntı yok diyo haftaya Çarşamba yine kontrolüm var muhtemelen yine dicem ve yine aynı cevabı alicam ☺️☺️
Manyakcadl MiraysMom bende de yok😁 evde yemek pisiyor annemler surekli sok halinde “bu koku da mi rahatsiz etmedi” diye 😃 boyle de bitiririz ins amin :) daha dun gittim bi skinti yok dedi.. yanliz huzursuz bacak sendromu basladi bende ki fena bisi uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Karadenizf bebisannesi063858 ne kadar şanslısınız ben de 9+6 yim ama en başından beri bulantılarla boğuşuyorum vitamin almaya başladınız mı?
MiraysMom Manyakcadl ne güzel ya beni de annemler tedirgin ediyor bu da mı yok şu da mı yok diye yok arkadaş yani ne yapayım durduk yere korkutuyorlar beni 😅
bebisannesi063858 Karadenizf canım bende tiroid sorunu var onun için ilaç kullanıyorum decavit kullanıyorum magnezyum kullanıyorum bide folik asit kullanıyorum şimdilik haftaya kontrolum var bilmiyorum hangisini bırakıp neye başlayacam ☺️
Birhemsire_anne Kbrkrtt 4+5 son adet tarihine göre mi acaba benim son adet tarihim yani adet tarihimin son günü 12 aralık
Merveee6 Mericcm bende en son 6 haftalıkken gördüm bana da 5 hafta sonra ya randevu verdi sizin gibi şimdi az kaldı ama yatınca belim de çok ağrı oluyor bir de kaşık ağrım çok fazla sizin de öyle mi
Mericcm Merveee6 bende de öyle bel ağrısı çok fazla fıtık olduğumu düşündüm kasık ağrısı da ara ara geliyor Lekeli akıntım bile Oldu ama doktor normal dedi içiniz rahat olsun sizinde
Merveee6 Merveee6 sizinle belirtilerimiz çok benziyor baktım profilinize de cinsiyet bakalım aynı olacak mı çok merak ettim 😊😊
mercidabik benim de 6+0 bugun. keseyi 4+4 te gördük. pazar günü kalp atışı için gideceğiz. Cok heyecanlıyım :) karnımda ve kasığımda ağrı ve batmalar oluyor cok suk, ama cok şükür kanamam yok.