Basaktelli Kızlar kasık ağrım çok var sizdede var mı sürekli bir şey batıyormuş veya çekiliyormuş gibi hissediyorum
Mucizem_6161 Bende de aynı yemek yeme de zorlanıyorum..Mide bulantısı oluyor😔Rabbim sağlıkla,kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi arkadaşlar🤲😊
happwmn Rabiakk ayyy nasıl sabrettiniz bende öyle hayal etmiştim ama hissettiğim anda söyledim 🙈🙊 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. ☺️☺️
Rabiakk happwmn daha önceki hamileliğimde kucağıma almak nasip olmamıştı o yüzden bekledim ben de emin olmak istedim çok şükür kalp atışlarını da duyduk babamız çok mutlu oldu 😁
Liliz Merhaba kızlar bizde bugün 6+3 olduk. 6+0 da öğrendik bebişi ve dırek doktora gıdıp keseyı gorduk. Ama henuz kalp atısı yok malesef ve kahverengı lekelenmelerim oluyor doktorum bunun ıcın progestan verdi ve sureklı dınlenmemı soyledı. Pazartesı kontrole gıdıcem umarım kalp sesını hayırlısıyla duyarız. Benım gıbı lekelenmesı ve tehlıkesı olan var mı acaba 😟 hepınız sağ saglım saglıkla alın kucagınıza bebıslerınızı ınsallah
Ttuubbaa Liliz Merhaba bende 6+0 oldum . Kahverengi lekelenme bende de var. Progestan verip Dinlenmemi söyledi doktor
ozgei Liliz merhaba benim de bir hafta önce birkac kez oldu kahverengi renkte, progestan başladı doktorum, progestan sonrası hiç lekelenme olmadı, inşallah sorunsuz atlatırız şu süreci
Jrhemki Liliz benim ilk defa dün kahverengi lekelenmem oldu 8+6’ yız. Doktor ultrosonla kontrol etti bebekle alakalı bir durum değil keyfi gayet yerinde dedi. Eğer ilişkiye girdiyseniz eşinizle ondan kaynaklı da olmuş olabilir
Liliz ozgei inşallah sağlıklı bi şekilde kavusuruz bebişlerimize benim henüz bitmedi lekelerim ama azaldı sanırım
Umutevi 7+2 yim gozumu actigim gibi bulanti sabah namazi bitmiyo hc.gun icinde bulanti yok ama asiiri derece acikma basladi bu hafta acikma aninda bulantiya ceviriyo
Hayalhazal Pinar1za canım bende 6+3 ken hem kese kalp atısı duyduk çok şükür benımde sağ tarafımda agrım var canım
NisanAda1 YagizAsyaMom hayırlı olsun sizede😁benden yeniden rest istediler beta ona göre çağıracaklarmış:(
Ttuubbaa Liliz bende henüz çözemedim. Bakıyorum tamam artık yok bitti diyorum gün içinde tekrarlıyor. Günlük oluyor lekelenme.
Liliz Jrhemki doktor zaten lekem oldugu ıcın bırlıktelıgı suan ıcın yasakladı ınanın korkudan butun gun uzanıyorum sadece lavobaya kalkıyorum
Anneolcam Jrhemki Korkma stres yapma çok muydu leken yoksa az mı ? Doktor öyle demişse hiç korkma ve ilişkiye girme
Ttuubbaa Liliz inşallah salı muayeneye gideceğim ilk defa. Inşallah keseyi ve kalp atışını duyabilirim