Helav 40+2 olduk bugun herkesler doğurdu bi biz kaldık sanırım oğlum gelmek istemiyo 😭 böyle olan var mı aranızda ???
Suheda Helav allah kurtarsin canm benm daha 21.haftamızdayiz biz ama neler yasiycsz bakalım rabbim tez zamanda saglikla kurtarsin insalalah
Tansu Helav sanırım cok rahatlar canm sadece bel ağrım oldu dün hastaneye gittim nstde çıkmadı yine ağrı 😊
Gonulbzkrt Arkadaslar bende 35+2 oldum agrilarim cok asiri hatta bazen sanci bile gidip geliyo erken olacagini hissediyorum sizde de cok agri varmiydi 38 de olacagini hissediyorum benim de oglum olucak insallah.
Gonulbzkrt Tansu normal diyo son ayim oldugu icin ama ivime hep 38 de olacagi doguyor hayirlisi olsun insallah herseyin herkes icin hayirlisi
YesimEmre Helav Helav ilk hamileliğim de 41+5 de Doğum yaptım. Hiç bir Doğum belirtim olmadığı İçin sezaryen oldum. Yürümek gibi Doğumu n başlamasına yardımcı olan şeyler var . Şuan 14 haftalık hamileyim😌 Allah yardımcınız olsun 😌
Helav Düzenli yürüyüş yaptım hurma yedim düenli olarak ama tık olmadı kızlaaar , 41+0 da Cumartesi günü suni sancıyla başlatılacak doğumum , hiç bir ağrı sancım Yok
Gonulbzkrt Helav bu arada ben de burdan bi bayandan duymustum cemen otu ve hurma pekmezi karisimi ayni gun dogum oluyormus zaten normalde de kuru hurmanin yani hac hurmasinin digumu cok kolaylastirdigini cok kez duymustum canım tavsiye ederim
Helav Damlaveannesi kendi sancımın gelmesini çok isterdim , yürüyüş hurma vs. Ters etki yaptı sanırım bende . Cok aktifim enerji doluyum hiç 40haftalık hamile gibi değilim 😀😀
Helav Damlaveannesi 😀😀😀 suana kadar çoktan doğurmamız gerekirdi .o kadar yürüyüşler ters etki yaptı 😃
Damlaveannesi Helav Benden 1 hafta sonra dogum yapması gereken bir akrabamız dün dogurmuş 😏😕😅😅 Duydugumdan Beri tüm sinir sistemlerim bozuldu😂😂