MineYunusGzeler Arkadaşlar perşembe günü 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sonuç 142 çıktı doktorum 100 gramlık yapılacak sonuca göre hareket edelim dedi aranızda 50 gram yüksek çıkıp daha sonra 100 gr da normal çıkan oldumu 😞
Ebrar_alyaa MineYunusGzeler arkadasmn oldu korkma bsy olmazz geme yksek ckarsa da diyet veya insilun verio cnm ya
Turaninannesi MineYunusGzeler bana da aynı şekilde 50 mg yükleme testi yapıldı 168 çıktı dahiliye ye yönlendirdi doktorum diyet verdi bakalım uyguluyorum bide sabah öğlen akşam ölçüyorum normal yemek yediğimde 120 çıkıyo şeker yüklemesi iyi bişey değil 🙅🏻♀️🙅🏻♀️ Dahiliye doktorumun söylediği şey biz bi öğünde o kadar şeker yemiyoruz dedi Çarşamba tekrar verecem ama şeker yüklemesi yapılmadan
Ebecik MineYunusGzeler canımbdnimde 50 gr 148 çıkmıştı .100 gr yükledi dr .4 saatte de sonucun normalin altında çıktı yinede dikkat et dedi
Boncukanne Bu seker yuklemesini kimse önermiyor. Sağlık açısından hiç iyi değilmiş. Bunu sabah aç akşam tok şekilde kan alarakta anlayabiliyorlarmış, tüm hamile arkadaşlarım bu şekilde tavsiye verdi. Keşke sizde yaptırmasaydınız
delettdmom66 Esrelf bi anda bisüru şeker veriyolar hele o 100 gr içene kadar miydem kalktı ya inş senn de normal çkr yaş kaç
Esrelf delettdmom66 26 yaşındayım. İnş ya. Ailemde hiç şeker hastası yok. Riskim az yani. Bende ilk 50 mg lık içtim ama gazlı bir içececk gibiydi. Bende zorlandım. Aç karnına zor oluyor
delettdmom66 Esrelf bnm 50 gazlı çilekliydi 100luk limonlu gazsız kötüydü baya bnm annm şeker hastası oyuzden 2. Yaptrdm ama bsy çkmadı
delettdmom66 Esrelf bn aklımda soru işareti kalmasn diye yaptrdm canm öbür türlü ya varsa ya yoksa diye düşüncektm