Mothersone 16+2 patates olduk 🙏🏻😍 Ve bugun 15 20 saniye boyunca sol tarafımda minik minik tekmeler hissettim Çok tuaf bir duygu anlatılamaz 😍🥰❤️İnşallah sizlerde hissedersinizzz🙏🏻Bu arada bizim cinsiyetimiz 15. Haftada belli oldu prensesimiz olcakk 🌸❣️
utnuspirinc Mothersone merhabaaa 🥰bizde 15+5 olduk inslh yarin kontrolumuz var cinsiyet öğreniriz (ogrenmeye giderken ekstra bisi yaptiniz mi 😊) belki diye bekliyorjm heyecanla 🥰 birde ayni sekilde bende dun sol altta bole bi anda pat oat biri vurdu irkildim gaz olmadgina eminim o sirada portakal suyu iciyordum ve cikolata yiyordum sanirim birden heycanlandi minik kusum🥰🥰
Gulter_123 Mothersone 18 haftalık hamileyim bir kızımız olacak inşallah Rabbim herkese bu duyguyu tattırsin inşallah 💕💕💕
Mothersone utnuspirinc Aynen heycanlanmıştır 🤗çok güzel bir his ❣️ Hastahaneye gitmeden yarım saat önce birsürü çikolata yedim ve vişne suyu içtim. Doktor bey ultrasona aldığında bebişim yerinde duramıyordu baya hareketliydi maşallah 😂😍 inşallah sizinde bebişiniz gösterir öğrenirsiniz 🙏🏻🥰
Mothersone Nur-11 oo maşallah çok az kalmış Allar yar ve yardımcınız olsun 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😘😍