Zynp01 Fatmamuduk canım bu adamın özel muayenesi. Ama testleri araştırma hastanesinde yaptırıyor doktor istemi ile ücretsiz de oluo. 20 gün sonra sonuç çıkıyor
Fatmamuduk Zynp01 Hayırlısı olsun kuzum ama yine de neden geç istedi anlamadım, ilk defa duydum bunu bende özelde yaptırdım kürtaj+genetik test ve kromozom testlerini 20günde çıkmıştı aynı gün kan vs verdim, ama doktor bu bi bildiği vardır elbet 😊
Zynp01 Meryemcez yaaa işte demk ki bu yüzden bekletti beni sizin doktor da aynı şeyi söylemiş çok sağol
Zynp01 Meryemcez aslında şöyle sanırım beta hgc nin sıfırlanmasını bekliyorlar çünkü hemen sıfırlanmıyormş
Zynp01 Busracetin bekleyeceğim canım sanıtım betanın sıfırlanmasını bekliyorlar. Az önce bi arkadaş yazmış aydınlattı sağolsun onun doktoru da bekletmiş
Sedamurat Zynp01 çok saçma değilmi kuzum ya 1 kere karnımda öldü bebeğim benimde illa 3 kez acı yaşamasımı gerekiyo o test için allaha şükür durumum iyi özele gidebilirim ama özele gidemeyen kişilerde olur yani o kdr saçma ki bu durum en iyisi özele gitmek o zaman çok teşekkür ederim canım 💜💜
Telatabih Sedamurat kesinlikle çok haklısınız ama maalesef devlet üç defa bekliyor halbuki ne zorluklarla hamile kalıyoruz ovülasyonlar macunlar doktorların tabi umrunda değil doktorumda ilk kimyasalda testlerimi yapmış olasıydı ikinci defa bur durumda olmazdım işte garip bir düzen..
Zynp01 Sedamurat canın evet çok ssçma insana neden 3 kere aynı acıyı yaşatırlar ki ? Devlet hast işte
Sedamurat Busracetin anladım kuzum ben samsunun bir ilçesindeyim samsuna gitmek gerekicek o zaman teşekkür ederim canım 💜💜
Balimm @Zynp01 bnde daha önce düşük yapmistim düşükten bir hafta sonra pihtilasma testleri yaptılar daha sonra doktora gösterdigmde pıhtılaşma testlerinden bi tanesini erken yaptığımı söyledi brz zmn geçsin tekrardan yap daha doğru sonuç verir demişti bi kac değer de farklı gösterebiliyor sonuç cnku pıhtılaşma için bi çok test istenilebiliyor
kirpapatyasiii Zynp01 Emin olmak için demistir canım sen onu dinle bence normal kan testinde bile aç olduğun halde öğlen yada sonrası sonuç farklı olur diyorlar her testin kendine göre prosedürü var
kirpapatyasiii Zynp01 ben gittim bana da sordular kaçıncı diye ilk dedim ilk de pek önermiyorlar ama dedi bende doktorum istedi ayrıca böyle sorun varsa neden tekrar yasayayım dedim ilkinde yaptılar
Ruhsuz Zynp01 ben 2 kez yaptırmıştım birin de kayıptan 1 ay sonra diğerinde kürtaj dan hemen sonra genetik doktoru farketmiyor dedi zamanı ikisinde de aynı sonuç çıktı ama
Busimss Zynp01 ben kürtajdan 15 gün sonra yaptırmıştım onun zamanı yokmuş adetini de beklemene gerek yokmuş araştırmıştık. Hatta biz genetik merkezine giderek birebir oradakilerle görüşerek orada yaptırmıştık. 2 haftaya da sonuçlar elimizr gelmişti