Dlktpl Deke senın durum ne nekdrdır ıstıyosun cnm benım karısık persembe gıdıcem sabahında bakalım ne dıyecek dr ya hakkımızda hayırlısı artık bızde guzel gunler gorsek
Deke Dlktpl Amin canımsın inşallah bu güzel duyguyu yaşarız 🤰 2 yıldır ugraşıyoruz canım. İlk 1 yıl tüp bebek tedavisi oldum 4 denememiz olmadı madde manevi yıkıldık. Sonra taktir ilahi Allahtan olur dedik akışına bıraktık.
Deke Dlktpl Benim Agdet 7 gün geçti dün idrar ve kan olumsuz çıktı. Beklemeye devam canım. Bende de şeffaf akıntı geldi agdet olamam gereken gün yogundu sonra normal seyirde ara ara akıntı gelir. Agdet olacak gibi sancı kasışma ve kraplar da var 🤯
Deke Dlktpl Tüp bebek tedavisi tamamen şans meselesi vede doktorun çok iyi olması hatta laboratuvarın iyi olması şansı yükseltiyormuş biz 30 bin harcayınca anladık 😢 bizim hücreler bölünmedi hiç transfere ulaşamadık canım demek ki nasip degilmiş.
Dlktpl Deke anladım cnm dollenmede somıntı oldu devlete de gıtseydınız asılama yenıden devlet ımkanından tup denesenız
Saftorik 04052016mh yakı İle duş alınabiliyor mu ve lütfen yanlış anlamayın hani boy abdesti için iki gün yıkanmadan 🤷🏻♀️🙄
04052016mh Saftorik vala kimisi alınıyor diyor çok sıcak olmazsa falan ama ben Allah’a hoş gelsin bebek istediğim için almadım ne yalan söylm 🤷🏽♀️
Deke Saftorik Yakı varken duş alınıyor canım her ilişki sonrası gece ilişkiye girin yataktan kalkmayın kalçanıza yüksek yastık koyup devam edin. Sabah olunca boy abdesti alırsınız zaten yakı delikli bir bant. Duş aldıktan sonra yanmalar çogalacak korkmayın. Ben 10 gün çıkarmadan iki güne bir ilişkiye girdik
Deke Dlktpl Devlet sadece ilacı karşılıyor canım araştırdık. Allaha teslim ettik herşeyimizi dualarla yemek içmelerimize dikkat ederek dogal yolla mucize bekliyoruz. Sonuçta her yolu denedik 🥰🙏
04052016mh Saftorik herkes birşey söylüyor ben uzun süre kullanmadım 2 gün kaldı duşta almadım çok şükür ki o iki günde tutmuş 😊 iki gün içinde 3-4 defa ilişkiye girdik yanılmıyorsam ve yakıya rağmen bende yastık koydum ve sonrasında hemen kaldırmadım yastığı eşim duşa gitti ben ayaklarımı havaya kaldırdım bir kaç dakika sonra yatak başlığına döndüm ve uzattım bir süre de öyle kaldım ve sonrasında çok şaşırdım normalde çok akardı o gün hiç akmamıştı sabah tuvalete kalkınca geldi az birşey
Ebaki Dlktpl bnden de dün geldi o akıntı sonra sut beyazına döndü tekrar acaba bnde mi gec yumurtlama yasadım döngüm 24. Günüydü dün
MucizeBirKalp Bende sabah sağlık ocağına kan vermeye gidicem. 5gun var regl olmama ama dayanamıyorum, testtede silik çizgi gördüm ama umutlanmadan beklemeyi seçtim:) insallah guzel haberler aliriz
Deke MucizeBirKalp Hayırlı haberler alırsın inşallah canım bizede haber ver sonuçu alınca. Herçi yarın kan versen çarşamba çıkar sonuç.
MucizeBirKalp Deke evet bilerek iki gündür bekliyorum yarin gidicem haftasonuna kadar çıkmış olsun diye. Bakalım Insallah guzel olur sonuç. Yazarım mutlaka