aysegul-2509 bende şu kenarda bekliyim bari 2 gün önce bitti benimde takibe başlıycam artık önceki 2 ay yumurtlama görmedim bakalım bu ay olacakmı hepimizede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah🤰🏻🤱🏻👼🏻🤲🏻
Dlktpl aysegul-2509 bende buaksamdan baslıcam ovu da yapcam dr a da gıdıcem gıtmedıgım zamanlarda kacmasın dıye
Mahbuss Merve2012 çatlatma iğnesi kullandım ama 2 yumurtam vardı gelişmiş ama klomenin yan etkisi diye biliyorum kisti Doktor da önemli değil kendiliğinden erir dedi
Deke Kızlar kan test yaptırdım negatif çıktı 😢 iki gün sonra tekrar yapılacakmış belki geç döllenme olmuştur dedi doktor. 😒Morelim çok bozuldu ama Allahtan ümidimizi yitirmeden beklemeye devam edecegiz.
Drgtcselen Merhaba testin markasını öğrenebilir miyim acaba ben laboquick kullandım aralıkta ama testlere güvenim kayboldu bi kaç gündür 3 oldu yumurtlama çıkıyor bende mi sorun testte mi emin olamıyorum Dlktpl
Deke Drgtcselen Prefertil gebelik testi %99 agdetten 6 gün öncesi kesin sonuç diyor. Dün yaptım ama negatif çıktı. Bu akşam da kan verdim yine negatif. Sizce hamile miyim?
Deke Benim gibi durumda olanlar yada duyanlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen :( 6 gündür agdet sancısı, ayagım buz gibi, geceleri ateş basması, kabızlık, gaz sancısı yaşıyorum, 😮
Drgtcselen Aynılarını yaşadım kasıklarıma ağrı girdi adetim geçti ama bende negatif görüyorum akşam kan verdim 0,16 çıktı umudumu kaybettim artım maalesef negatifse negatif demek ki diye düşündüm 😌Deke
Belirsiz Deke aynı durumlar canım 12 gün gecikti adetim kabızım kremimsi sıvı arada baş dönmesi test hala negatif adetim 3 gün geciktiğinde değerim 0.36 idi 9 gün geciktiğinde ise değerim 0.24 kafamda deli sorular. 🙄 Ve bu değerler çok hızlı düşer çok hızlı yükselir hamileliklerimde ve gebelik kayıplarımda öğrendim. Rabbim ne zaman nasip ederse olacak artık bıraktım Allah'a bundan sonra.
aysegul-2509 Dlktpl benim doktorum bana femara diye bi ilaç verdi adetin 3. günü başla 5 gün 2 şer tane testlerinle takibinide yap dedi kontrole çağırmadı bayaa bilgili gördü beni sen biliyosun bu işi dedi 😄 ilaç 3 aylık ikinci ayı kullandım bi dahaki ayda hamile kalamazsam aşılamaya gitcem
Dlktpl __birafitap__ bızde aynen baktık 28 de buyudu ama 4 gun ılıskı oldu esım ıstemedı belkı daha gec yumurtlama oldu tutmadı benımde aynen enın gıbı
Dlktpl Deke ay su yakıyı alıp denıcem hastaneye gıdınce ya bıtanedı kac gun yetıyo cnm 10.gunde yapıştırsam olurmu
Deke Bana eski bir ebe söyledi her giden hamile kalmış bende vesile olurum sizlere canım. Üzerinde aslan resmi olan yakıdan alırsın eczane de satılıyor. 10 kalsın dedi ebe bana. Yakıyı yapmadan önce duş al vücudunu lifle sabunla ovala heryerini duştan çıkınca eşin belle kalça arasına yapıştırsın. İlişkiye iki güne bir yapın ( ilişkiye başlamadan çişini yapıp öyle başlayın) ve poponun altına yüksek yastık koy eşin hemen boşalınca kendini çekmesin 5 sn beklesin sonra sen hiç kıpırdamadan yat canım ve temiz bir havlu ile bacak aranı kapat 2 saat üstünü kapatıp uyu. Mümkün oldugunca kalkma. Sabahta normal duş al ama çok sıcak olmasın.
Deke Yumurtlama günün den 3 gün öncesi yakıyı yapıştır canım ve düzenli ilişkiye girin. 10 gün devam edin yakı üstündeyken. Çok yakar sabırlı ol dayan yakıya canım.
Dlktpl Deke yapıcammbunu cnm ıns vesıle olur cok sagol ya benden yapıskan bıakıntı geldı verımlı gunlerıme mı gırıyorummacaba
Dlktpl aysegul-2509 ay ben ılacsız yumurta buyutmeye calısıyorum ıgneyle catlatıyorum kuzum ya bnde bıdahakı ay asılama olcak buayı ıyı degerlendırelım bnden az once yapıskan renksız bır akıntı geldı verımlı gunlerıme dogrumu gıdıyorum acaba
Deke Drgtcselen Kaç gün agdet gecikti canım senin ve her hangi bir lekelenme yada farklı bir şey var mı?
Deke Drgtcselen Birbirimize destek olalım ümidini yitirme dualar et sabırlı güçlü ol ve o güzel gebesiniz sözünü duyacagız Allahın izniyle canım ❤