Deke Miray61 Benim de 1 oglum var hamdolsun 22 yaşında. İkinci evlilik yaptım 2 yıllık evliyiz benim eşimde de 1 milyon sperm ama hamile kaldım gerçi düşük yaptım. Diyecem o ki Allah ol derse olur verir sonuçta bir adet sipem ve yumurta lazım. Senin miray kızına da Allah saglık huzur sonsuz mutluluk versin inşallah canım 🙏 ❤ sana fitili ebe mi verdi şifalı elleri olan kişi
Merve2012 Dlktpl canım klomen kullanırken birliktelik oldu mu ? Açıkça sordum kusura bakma ama doktorum bana yarınki kontrolden sonra dedi bakıcaz duruma göre. Şuna kasığımda ağrı var hafif akıntımda var iki gündür az az. İlaç mı yaptı acaba anlayamadım hiçbirşey
Dlktpl Merve2012 benım yumurta 8 mm falandı 10.gunum gene yavas buyuyor akıntılara falan takılmayın derım
aysegul-2509 ohh bee sonunda şu resim olayını çözdüm 😂 ama anlayamadığım şu ki 8 ve 9 ocakta koyulaşmaya başladı daha tam olmadan silikleşti bendemi sıkıntı var testlerdemi daha doğrusu buna göre yumurtlama olmuşmudur olmamışmıdır kızlar 😱
Candy34 04052016mh kaç gün durdu peki ? Ben pkos um 2 saat öncesi yapıştırdım bende biter bitmez adetim…İnş tutar.
04052016mh Bfduam göğüslerde aşırı aşırı hassasiyet banyoda yıkayamıyordum bile, bir damla kan geldi devamı gelmedi, birde bel ağrım vardı normal de ben hasta olcağım zaman belim ağrımaz hamileliğimde 3 ay aşırı bel ağrısı çektim hastanelik oldum kaç defa
Ozgemom Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 17 aralıktı oldum bitti sonra 31 aralıkta idrar testi yapmıştım negatif çıktı daha sonra 2 gün aralıklarla ilişki oldu ve olduğu günün ertesi günü değil diğer gün yıkandım tutsun diye sonra 14 Ocak günü adetim 1 gün gecikti sadece ama içimde bir his gidip test aldım hemen ve pozitif çıktı şuan 8+1 deyim yani 15 gün aralıklarla test yapmakta fayda var negatifi görenler hiç üzülmeyin Allah vereceği zamanı biliyor gerçekten rabbim isteyen tüm kadınlara bu duyguyu tatdırsın dualarım isteyen herkese😇