Kbraozak Merhaba istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrason çeken hangi hastaneler var bilenler yardımcı olabilir mi? Benim ilk gebeliğim ve gttigim hastane ayrıntılı ultrason için 500tl istedi özel hastanede olabilir ama biraz daha uygun fiyatlı olabilir.
Edanur97 Kbraozak canım kağıthanede fehmi yazıcıoğlu var 450 tlye yapıyor çok iyi bir doktor saatlerce detaylı inceliyor çoğu yere göre en uygun o
Gzd_Aras23 Kbraozak Sultangazi medigold hastanesi 200 ₺ idi. Yeni yılda fiyat değişmiş olabilir ama bu civarda en uygun olan burası bir arayın derim.
Yesim122 Kbraozak bende gaziosmanpasada oturuyorum bende 2li tarama testi yaptircam banada yardimci olun kizlar🙂
Kbraozak Yesim122 devlet hastanesinden randevu al canım özeller pahalı devlet ücretsiz yapyr ben ikiliyi geçirmiştim üçlü yaptırdım hepsi aynı dediler şükür bir sıkıntı çıkmadı
Melike3777 Yesim122 kuzum küçükköy bilge hastanesine gidiyorum orda yaptırdım 107 tlmı 117 tlye mı ne 2 hafta oluyor yapalı doktorumdan aşırı memnunum tavsıye ederim ☺️
Gzd_Aras23 Esraaydn21 uzun zaman oldu ben yaptıralı ama fiyat güncellemesi yapılmamış olması güzel olmuş. Birkaç kişi daha yönlendirmiştim aynı şekilde yararlandılar demek ki
Esraaydn21 Gzd_Aras23 yani 200 250 gercekten ıdeal herkes yaptırablır. ama esım tek calıısyo kiradayız 600 tl olsa nasıl yaptırırdm blmıorm valla