BetuL-9458 Kızlar 19+5 oldum bugün detaylıya giricem ne yapmam gerekiyor gerginim nedense nasıl oluyor anlatır mısınız sonrasında aşım var tetanoz 🤦♀️ İyice gerildim
Rabiaa59 BetuL-9458 Hiç gerilme kötü düşüncelere de kapılma. Ben öyle yapmıştım çünkü sen yapma😅🙈 normal ultrasondan bebeğinin her organına her şeyine bakacak. Biz yüzünü bile renkli gördük çok heyecanlıydı. Çok şükür sıkıntımız da yoktu ❤️
Ceylan35 BetuL-9458 gerilme kuzum bende girdiğimde çok gerildim bı sorun cikicakmi diye çok şükür çıkmadı hemde 2 kez girdim detaylya darısı başına🤗
miine Canim gerilmene hiç gerek yok 🤗 iyi düşün iyi olsun , detaylı inceleyecekler bebeğini, anın tadını çıkar ❣ tetanoz aşısı için ilk doz bir-kac gün ağrıyor sonra geçiyor ama
Arzuarzu Bende giricem bu ctesi bende burda bekliyim çok evham yapıyorum🤦🏻♀️ İnşallah sorunsuz olur hepimiz için
Senak Ben de 2 gün önce girdim. Gitmeden önce sadece bebekte bi sorun çıkar mı diye çok gerilmiştim ama çok şükür her şey yolunda. Onun haricinde her ay gittiğimiz doktor kontrolünde ultrasona girmekten hiçbir farkı yok sadece daha uzun sürüyo. Tok gitmekte fayda var bebek yemekten sonra hareketlendiği için doktor daha kısa sürede bebeğin bütün organlarını daha kolay görebiliyo. İnşallah senin de sorunsuz geçer.