ozlem_1990 Selam kızlar, nasıl gidiyor durumlar, alışveriş yaptınız mı bebeğe? Hastane çıkışları çok pahalı geldi bana. 6 sene önce oğlum doğ bu kadar pahalı değildi :( Hadi hazırlıkları konuşalım.
Nevinnn ozlem_1990 vallahi hayat çok pahalı 🙄 29 haftalığım bende şuana kadar beşik küvet seti bir iki parça kıyafet aldım onun dışında çok net şeyler almadım daha eksiğimiz çok yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz
defnemila ozlem_1990 Canım 21+4 olduk. Daha geçen hafta sonu pazara gittim hastane çıkışını oradan aldım 75₺ liraya 10lu takım. Birde 5li takım aldım 25₺. Mağazalarda banada çok pahalı geldi. Zıbın atlet pijama çorabına kadar aklıma gelenleri 3-5 parça olarak aldım. Birde geçen yenidoğan bebek bezini 240lı 100₺ liraya indirimde denk geldi aldım yanında ıslak mendilde geldi. Kova geçen a101e gelmiş oradan aldım ama küvet almayı düşünmüyorum bana gereksiz geliyor orada yıkayamam gibi. O yüzden büyük leğen alırım sonrada duşakabinde kucağımda yıkarım zaten diye düşünüyorum :) mobilya daha alamadık oda yapacağız inşallah ama 6 kapılı dolap istiyorum ben ortalıkta ki ıvır zıvırlarda kalkar diye o yüzden bağımsız bir oda dizeceğim beyaz dolap ve şifonyer alırım birde anne yanı beşiği bakınıyorum. Araba ilk etapda almam belki pusetle idare ederim çünkü çok Kararsız kaldım travel sistemmi normal baston arabamı bilmiyorum. 🤷🏻♀️ Aslında gene çok eskiği varda ufak ufak yaparız inşallah bakalım kısmet.
SedaveSusam ozlem_1990 bende 25 haftalığım 10lu hastane çıkışı aldım 110a almıştım battaniye aldım biri penye biri nohut peluş battaniye nohut olanı 15tlye almıştım iki tane aldım hatta birini eltim de hamile ona verdim 2-3 takım aldım 6 çorap bir çıngırak 5-6 zıbın bebek arabası aldım küveti yeğenimkini alcam gene iki yeğenimden çok fazla kıyafet geldi bebek bakım çantasını aldım dün gelmesini bekliyorum onuda kraftınkini aldım 50₺ye düştü bak istersen kendi sitesinde çok uygun fiyatı
Mrvm005 ozlem_1990 suan icin bebek arabasinin taksidi odeniyor ve bi kac begendigim parca aldim bide hediye geldi bu hafta guzel bi ihtiyac listesi yapip 2 yada 3 ayda bitirmeyi hedefliyorum insallah. Ay dememin sebebi de maaştan dolayi 😊😊 21. Haftadayiz kiyafet banyo gereclerini halledersek annemler besik alcak kaynanamda da bi kac pahali seyi alacak insallah oyle de bitecek 😂😂
ozlem_1990 Ben hastane çıkışında da lazım olacak diye -oto koltuğu olan puset + bebek arabası aldım. -Elektrikli göğüs pompası aldım.
gtitiz23 Bn daha hiçbir şey alamadım ayrıntılı ultrason dan sonra boya badana yapılacak eve ondan sonra başlamayı düşünüyorum.
gtitiz23 ozlem_1990 bnce okadar çok pahalı alınmaya gerek yok çünkü bebek çabuk büyüyor giydiremezsin sonra
ozlem_1990 gtitiz23 aynen canım, ne bileyim, iyisi olsun istiyor ya insan, en azından 0-3 ay, ciltleri hassas ya ne bileyim. Instagram da baktım ilkim bebe, ürünler güzel görünüyor, kaliteli görünüyor
Nurcan126 Hastane çıkışı aldım havlus 101 e küvet seti gelmişti aldım su kaçırmaz inş 🙂 kıyafet alym lc den e bebek de indirim den 3 takım 10 zıbın ,, alt lık üstlük çorap 3-6/6-9 aylık aldım🥰
ozlem_1990 Nurcan126 e bebek giyim de güvenilir aynen. Iyi yapmışsın canım. Birde ucuz oluyor çıt çıtlı body 7-8 tl den oluyor.
defnemila ozlem_1990 Valla canım çoğu e-bebekte ki ile aynıydı. Pamuklusuda var naylonuda. Hangisini almak isterseniz. Ben pamuklu olanlara baktım çoğunlukla. Battaniyesine kadar pazardan aldım valla bi nohut modelden aldım 15₺ birde önü örgülü arkası yünlü tarzda vardı 40₺ aldım onuda. Çok uyguna geldi çoğu şeyi valla. Yıkayıp ütülemedim henüz havalar düzelsin halledicem inşallah
Nurcan126 ozlem_1990 5alana 4 fiyata hemde ama malesef bn antalyadayım başka il de bilmem uğs kargo ile gönderylarmış benim 24 nden beri hergün gelecek kargo hergün arıom bekliyorum 😾 almak istedim var orda ama beklemek insan heves bozuyor
SedaveSusam ozlem_1990 aynen canım gerçekten çok ama çok pahalı kıyafetler onlardan temel ihtiyaçlara sıra gelmiyor
Arzuarzu 20 haftalığız, daha ilk defa dün kıyafet namına bişeyler aldık zıbın çorap üç beş parça😇 odamızı aldık , bebek arabasını birde yavaş yavaş yapıyoruz😀
ozlem_1990 Arzuarzu yavaş gitmezsek bütçe kalmayacak valla, zaten kış, doğalgaz, elektrik derken, bir de oğlum 1. Sınıf hiç bitmiyor, ihtiyaç 😂