Sinemlina 36+2 Vajinada islaklik su gibi ic camasirinda bi leke Yok ama sanki ufak ufak islaniyo bunu yasayan var mi nedir?
hly24 Sinemlina bende de hep oluyor akıntı artarmış son haftalarda. Su sızması hiç durmadan bacağı ıslatacak şekilde olurmuş.
hly24 Sinemlina iğne batması gibi mi o da oluyor hatta kasılmalar da başladı geçen nstye girdim bir şey çıkmafı hatta vajinamda da iğne batması oluyor normal bu haftalarda herhalde ben de 36+1 im şu an
Shrdrn hly24 benmde ayni sekilde sanki.asagiya badki.yapiyo.yada ignr batiriyilarmis.gibi biraz dinlennce geciyor gecr sag sola donme cok zor
Sinemlina hly24 aaa ne güzel Allah hayirlisiyla kucagimiZa almayi nasip etsin insallah😊 kac kiloda bebegin suan Boyu falan
hly24 Sinemlina amin inşallah 🙏 hepimiz sağ salim kavuşalım evlatlarımıza en son 34 te ölçmüştü doktorum 3 kilo 47 cmdi bu hafta bakacak tekrardan bakalım durumlar nasıl🙃 senin kaç kilo boyu?
Hiram96 35+5 gebeliğin başından beri akıntı vardı ama bu hafta daha yoğunlaştı rahim ağzı yumuşasın diyeymiş
Sinemlina Menekseduru bana da assagi yukari söyledi tam dogru cikmiyomus kilo makina da 2560 la 2800 arasi 48 cm dedi bana da az geliyo haftasina göre
hly24 Shrdrn ben de aynı öyleyim hepsi normal diyor doktorum. Bir de nst sancım çıkmayınca bende rahatladım
hly24 Shrdrn 35 te başlıyor benim doktor. Sanki ağrılarım daha çok arttı gibi benim ya özellikle belim çok ağrıyor.bel de değil de kaba eti derler ya oralar çok ağrıyor