Sesem Poncik77 içinde havyar yağı olduğu için öyle diyorlar kızım aldı havyarın tadını azıcık buna şükür 😀 şuanki 70 Tl
eglhnztrk Darkgod bir de emziren anneler için olanı var, acaba ne işe yarıyor, doğuma az kaldı sonrasında kullansam mı diyorum.
Annemerve Erenimo merhaba Elenatal 1 bende kullanıyorum. Decavit vermişti hastane onun yerine onu kullanıyorum sizde mi öyle yapıyorsunuz?
Minikmucizem_ eglhnztrk benimde son bir ayim yeticek zaten son kutum.oldugu icin :) kalkma nedeni neymis ki acaba
eglhnztrk Minikmucizem_ kalktı demediler de depolarda yok dediler bana, eczanelere tek tek bakıp öyle bulduk işte. Bulamasaydık doktoruma dicektim, alternatif bir şey vardır elbet.
Nur_iayn34 Belmaaa ben hem tetkilerimi hemde ilaçlarımı aile hekimliğimde yaptırıyorum ücretsiz tabiki
NisaMomy edamutlukinali neden balık yağı veriliyor bana vermedi. Bana sadece decavit verdi birde kan ilacı decaviti içemıyorum zaten kusturuyoda.
Busraaaa00 NisaMomy Bana da hicbisey vermedi 35 haftalik olucam carsamba gunu sdce decavit kullaniorum saglik ocagindakiler verilmesi gerektigini solediler ama doktorum gerek duymadi heralde her hafta baligiimi tavugumu eti mo sebze mi yiyorum yalniz bu jafta birz aksattim sebze yemeklerinden sanki doymiyorum gbii🤔
TwinsmomDA Belmaaa devlete gidersen ücretsiz yapılıyor özel zaten parayla bunu göze alıp şikayet etmek nedendir ki?
Muneweralp eglhnztrk gerçekten bravo ben ağzıma götürene kadar kokusuna dayanamıyorum öyle iğrenç geliyor ve bütün gün tadı ağzımdan hiç gitmiyor 🙈
eglhnztrk Muneweralp ahaha, şimdi nazar değmesin ama 36 haftalık olduk, ne midem bulandı ne kustum ne midem yandı son zamanlarda 😂 öküz gibi bi midem varmış heralde diyorum artık bende herkese 😂😂 hiç bir şey olmuyo😂
Real edamutlukinali bu daha neki 5ml damla 79tl alamadım gittim tekrar alternatifini yazdırdım ve 1 yasina kadar devlet bı çok çocuk\bebek ilacını karsilamiyor.kredi kartı falan bı şekilde aldım .ama olmayana Allah yardım etsin.
BahaarS Bende Gyneferon, Vinalac, Progestan, Coraspirin, Osteo Formula kullanıyorum. Annelik zormuş, Babalık daha zor 😅🙈