Naciye1303 Kızlar merhaba Osmaniye'de detayli ultrason için gittiğiniz bildiğiniz bi hastane doktor var mı acaba ? Bide devlet hastanesinde yapıyorlar mı? 🤰
busra_kanat00101 Naciye1303 devlete çok zor canım fırsat bulamıyoruz yeni hayat ta yaptırdım bende detaylı ultrasonda 40 tl ikili testte 40 tl idi erçin erdem çelikel benim doktorum kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili
Naciye1303 BBYaman Osmaniyeliyim ama maalesef eşimin işinden dolayı memleketimizde yaşamıyoruz. Ayrıntılı ultrason vaktinde memlekette olcaz o yüzden merak ediyorum doktor tavsiyesini😊
busra_kanat00101 Suna1 benim doktorum kesinlikle tavsiye ederim gidecek anneye 8 ay oldu ve çok memnunum
Buse80 Nesslihan ikili testimi oraya yaptırmadım ama uçlu testte sadece 37 TL ödedim muayene ücretinden haric
Nesslihan Islim123 Ferhat bey e gittim bir kere çok ilgili birisi gibi geldi. İkili ne kadar peki biliyor musunuz
Islim123 Nesslihan canım ikili bilmiyorum ama fiyatlar genelde uygun ben çok memnunun osmaniyede renkli ultrason olan nadir yerlerden zaten detaylı icin başka doktordan gelenler hep ferhat beye geliyor mecbur zsten