Selam kızlar umarım sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçiririz. Fikrinizi almak istediğim bir konu var 6 aylık hamileyim bir erkek bebek Allah nasip ederse inş. Bnm önceden beri erkek olursa vermek istediğim bir isim vardı eşimle konuşma esnasında oda güzel isim demişti sonra ben erken heveslenip 🤷♀️ O isimle bebeğimi sevmeye başladım ve bebeğimle ismini duygusal açıdan çok özdeşleştirdim gel görki eşim tutturdu o isim olmaz diye ikimizinde istediği bir isim olsun diyor fakat istemeyerek önerdiğim bir kaç isim vardı onlarıda beğenmedi bende onun önerdiklerini beğenmiyorum iş biraz da inada bindi eşim mutlaka inada bindirir bu gibi şeyleri maalesef hamileliğimin başından beri huzursuzum bu konuda içimde burukluk var hep içimde kalıcak diyorum oda bu isim olursa bnm hiçbirzmn içime sinmicek diyor ben çok istediğim için eşimin olsun demesini beklerdim 2 isim koyalım diyorum onuda kabul etmiyor bu yüzden inada bindirdi gibime geliyor sizce böyle bir durumda ne yapmalı bende istemem eşimin hiç sevmediği bir ismi çocuğumuza vermek fakat insan sevdiği için bazen çiğ tavuk yer ve karısının huzursuz bir hamilelik geçirmesini istemez işi bukadsr zora sokmamalı gibime geliyor sizler ne düşünürsünüz bu konuda bu ismi çok istiyorum artı bu hatır kırma meselesine de döndü ?