Gamze3307 İkili tarama testi pozitif çıkan var mı sonrasında nasıl Doğum yaptılar acaba Herşey Allahtan biliyorum ama çok morelim bozuk yeni öğrendim 14 haftalık
Merve_kucuk Gamze3307 Benim ikili taramam temiz çıktı 13+2 günlükken yaptırmıştım. 22+2 günlükkende detaylıya girdim ama kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 tane damar varmış sevk verdi bu hafta içi gideceğim. Inşallah temiz çıkar 🙏🏻🙏🏻 Sizde ne sorun var peki ?
Hzleliztosss Gamze3307 Merve_kucuk kızlar benmde değerlerim düşük çıktı ama ense kalınlığı normal dedi. Sonra aldırmak isteyebilirsin dedi , bi yandan da 3 lü taramayı bekle dedi.
Adsmyr Gamze3307 bnm yengeme arkadaşlarıma tanıdığım en az beş kişiye riskli demişlerdi ama çok şükür hiç birinin evladında da bir sorun çıkmadı hepsi gayet sağlıklı
MzyynSrctn Gamze3307 hiç korkmayın Allah'ın izniyle sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Çok şükür 2li tarama bizim temiz çıktı ama kuzenime türlü türlü hastalık söylediler. Allah'a şükür gayet sağlıklı kocaman kız oldu.
Gamze3307 Merve_kucuk kombine risk 1/497 çıktı oran olarak yüksekmiş tekrar başka doçent bir doktora gittim detaylı ultrason ile bakıldı bütün organları falan normal sadece risk olarak çıkıyor
Merve_kucuk Gamze3307 Anladım inşallah sizinkide normale döner. Rabbim hiçkimseyi evlat acısı ile sınamasın 🙏🏻♥️
Merve_kucuk Hzleliztosss Ikiliyi yaptırdıysan üçlüyü ve dörtlüyü yaptırma bence. Çünkü 20 haftalıkken detaylıya gireceksin zaten. Onda herşey belli olur
Gamze3307 Hzleliztosss benimde herşey normal çıktı ense kalınlığı burun kollar bacaklar kalp sadece risk oranı fazla çıkmış 😞
Gamze3307 Adsmyr ne güzel Allahım inşallah bizimde yüzümüze bakar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🤲🏻
Hzleliztosss Gamze3307 valla üzmek yok artık nasıl olsa kabulümüz ben 3 lüyü bekliyorum rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepizin🤲🏻