ipekveannesi Tazeanne0134 aynen doğumu kolaylaştırır diyolar ama kimisi herşeyi yapıyor açılması olmuyor kimisi hiçbir şey yapmıyor doğumu kolay oluyor birazda şans işi
Tazeanne0134 ipekveannesi kesinlikle öyle canım nasip işi bakalım çok istiyorum normal doğum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı olsunlar da
Deletedmom6 Nur3955 Ben zaten dün tarcın suyu içtim baktım gece sırtım dan vuran bir şancı var işe yaradı heralde dedim yarım saat 1 saat bekledim öyle ama değilmiş 😪
Deletedmom6 Adel001 Valla ya yolda doğurcam heralde evime gidince çabalıyorum diyorum eşim yanımdayken sancım başlasin tam oldu olacak yine yalan😂 Belirtiler sadece sancım oluyor arada çatı kemiği ağrım ve kalça ağrıyor o kdr bugün kontrolüm vardı gitmedim bekliyim dedim
Deletedmom6 Nrslbkc Maşallah 30 haftalıksın ama göbeğin benimkinden çök ve ben sadece 12 13 kilo aldım şimdiye kdr
Deletedmom6 kubra05 Geliyor arada çök şükür bu gece de orda kalcak arada evimize gidicez ama doğum yaparsam evimize dönücez ınslalah 😌🙏
Deletedmom6 Esrathr 39 a doğru gidiyor inşallah 39 olmadan gelsin😄 Tam 39.haftada benim doğum günüm 1 hafta daha beklesin o gün gelsin istiyorum ama
Deletedmom6 bakirci Bende yürüyüş yapınca ayağım uyuşuyor yapamıyorum bide normalde hiç şişmemiştim artık elim ayağım çok şişti 😔😔
Deletedmom6 SedaaaS Benimki hala kanala girmedi bile doktorumda kanala girmesini bekliyor çok önemli mi nilmiyorum ama😔 Maşallah hiç kilo almamışın doğum dan 1 hafta sonra verirsin hepsini bnece
Deletedmom6 hunilimom Bende içimde erken gelir bekletmez diyordum 40 a kdr yolu var gibi😄 41 demi doğurdun gerçekten 🙄
Deletedmom6 Kaderkayaa Cidden mi 😄 2020 doğacak bebeklere birşey yaptı aralık da herkes doğurdu erken doğum da çok oldu ama bu ay nedense hiçbiri gelmiyor🤔
Minikfasulyeninannesi Deletedmom6 bizde 38. Haftamıza girdik erken olacak 40 I beklemeyeceğiZ gibi bi his var içimde ama sanırım beni aldatıyor 🤪 akşamları biraz ağrım oluyor onun dışında hiç bi belirti yok 😂😂😂bakalım yarın kontrol var ne olacak
Deletedmom6 Minikfasulyeninannesi Benimde aynı nedense içime 39 .haftayı goremicez gibi bir his var . Kontrolüm vardı gitmedim ama içim içimi yiyor acaba gitsemiydim diye😄
FlkNaz Deletedmom6 benimki daha kanala bile girmemiş bugün bizde 38+0 ama hiç bir belirti yok kök saldı içimde 😁
Deletedmom6 FlkNaz Bizimde daha kanala bile girmemiş ama çok önemli değil ya çoğu kisinin şancı çekerken doğum esnasında giriyor
Tazeanne0134 Deletedmom6 hayır canım doğmadı hâlâ beklemekteyiz geçen hafta perşembe günü sancım oldu hastanede yattım ama o günden beri de tık yok 38+3 haftalık hamileyim bende
Deletedmom6 Tazeanne0134 😔😔 Inşallah en kışa zamanda kavuşuruz ama o kdr çok bekleyen var bundan sonra günde 2 3 kişi birden doğuracak galiba😄
Mstiskaya 36+6 🤲 bu 9 ay geçmez dediğim gün dün gibi aklımda 🤨 doktorum sezeryana karar verdi son bir haftam ama yine zaman durdu sanki heyecan tedirginlik ne ararsan bende bu ara . Birde oğlak mi oluyo şimdi benim minnagim? Hiç anlamam da 😁
Deletedmom6 Mstiskaya Neden sezaryen olacak ve hangi güne verdi sezaryen gününü acaba . Ewet oğlak olacak. Venim oglusumda benle aynı burç olacak😄