Ocakannesi53 Deletedmom6 sancı gelmeden yapmıyormuş benim doktorum zaten Doğumda habire bakacaklar diye çok istekli değil
Deletedmom6 Ocakannesi53 Ne güzel en mantıklısı da o ztn . Bende sevmiyorum ztn şu çatı muayenelerini
Deletedmom6 Ocakannesi53 Sözde bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi olacaktım ama hastaneye gitmedim😄
Tazeanne0134 Merve2108 ay balım o kadar hızlı geçiyor da bu son 30 dedi mi zaman geçmek bilmiyor bebeler gelmek bilmiyor rabbim sana ve tüm hamişlere sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Deletedmom6 Ocakannesi53 Son haftalarda haftada 1 gidiyorum artık bıktım her hafta gidip aynı şeyleri duymaktan🤦♀️😂
FlkNaz Deletedmom6 olmaz mı canım çok şükür 🙏🏽 benim bebek zamanında gelirse 3200 civarı bir bebek bekleniyor dedi doktor
Tazeanne0134 Sultan1 amin canım inşallah sen nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ilk gebelik mi
hunilimom Deletedmom6 zorluğu var tabiki alisincaya kadar günü gününu tutmuyor bi gün oluyor erken uyuyor yeri geliyor gece 3 4 de uyuyor mesele benim ki saat başı kalkiyor yanından ayrılamıyorum ağlıyor ama çok güzel birşey tabiki