Linda34 Benim son adet tarihim 23 Nisa’n dı fakat ilk doktora gittiğim de geç döllenme olduğunu ve Doğum için 6 Mayıs’ı baz alacağını belirtti şuan 34+6 haftalık hamileyim Doğum için hangi tarih geçerli olur bilen var mı 😍😍
Aysgl1 Bende 8+4 haftalık hamileyim Normalde 9 + 4 aman geç döllenme olduğu için 8 +4 görünüyor Dedi doktorum doğum 6 Ağustos ama geç olmasından Dolayı 12 Ağustos oluyor
Birkucukkelebek Aysgl1 ben de bugün kontrole gittim normalde 7+5 olmam gerekiyordu ama doktor 6+4 gözüküyor dedi kalp atışını da derinden de olsa duyduk. Ama bana sağlıksız gebelik de olabilir geç döllenme de olabilir dedi baya endişelendim
busrasahinn Aysgl1 benim oglumda 1 hafta geri çıkmıştı ilk ultrasonda ama sonradan kendini eşitledi adetime göre oldu doğumumda adetime göre 38+6 da olmuştu 9 ekimde doğacaktı 1 ekimde doğdu
Demet_asik Benimde son adet tarihim 6 hazirandi gec dollenme olmus 1 temmuz olarak hesaplior en son adet tarihini doktor dollenme tarihine gore hesaplamaniz lazim
Aysgl1 Birkucukkelebek Ben dün ikinci kontrolüme gittim Normalde bir hafta geç döllenme olduğunu söylemişti şu anda 9 + 1 günlük hamile olduğum çıktı ya baştan topua kadar ölçüm yapınca net sonuç çıkıyor şu anki doğum tarihim 9 Ağustos oldu yani üç gün geç döllenme mi olduğu ortaya çıktı sen kaç haftalıksın
Aysgl1 Birkucukkelebek Bence Endişelenme geç döllenme Demek sağlıksız demek değil oluşumu geç başlamış demek hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah sana
Aysgl1 Aysgl1 Birkucukkelebek Yani ayrıca yumurtanın spermle buluşmasının uzun sürmesinden kaynaklanan bir neden bu zaten İlk üç ay biraz tedirginiz hepimiz ama ben dün kalp sesini duyduğumda çok heyecanlandım doktorum her şeyin iyi gittiğini söyledi benimde geç döllenmem vardı ama gayet iyi büyüyor şu an bebeğim umarım senin de öyle olur inşallah 🥰
Birkucukkelebek Aysgl1 ben son adet tarihime göre 7+5 teydim ama doktor dün 6+4 gibi duruyor dedi. Kese boyutu normal ama bebek için bu şekilde söyledi
Ebrubera Bende 18 ekim iken 25 ekim olarak kabul etti doktor ama bunun bi sorun olmadığını söyledi, kalp atışı vs zamanında oluştu
Aysgl1 Birkucukkelebek bir sonraki kontrollünde net öğrenirsin kafadan popoya kadar ölçüyor işte ozaman net mekadarlık olduğu çıkıyor