Fatmaahuseyin Kizlar hayirli sabahlar 27+5 gundur hamileyim dunden beri temizlik yapiorum misafirlerim vardi bebegimi pek hissetmiyorum ve karnim kuculmus gibi sanki off icim daralior yemin ederim boyle bir durumu yasayan var mi?:(
Kizkalesi Fatmaahuseyin hiç hşssetmediysen git, ama arada hissediyorsan dinleniyordur sen yorulunca oda yoruluyor
Yasmin1 Fatmaahuseyin canım telaşlanma bence bende temizlik yaptığım gün misafir ağırladığım ve yorgun olduğum zaman pek hissetmiyorum Taki uzanıp yorgunluğumu atıncaya dek ❤️
SnmTt Fatmaahuseyin biz yorulunca onlar da yoruluyo ayakta çok kalınca baya hareketleri azalıyo benim de. Ama içiniz rahat etmiyorsa gidin bence bazen benim de içime kötü bi his geliyo hemen gidiyorum bi görüyorum rahatlıyorum Allah’ın izniyle bi şey yoktur 🙏🏽🥰
Lovebaby123 Karın sabah uyandığımızda zaten küçük tür gün içinde büyür hali alınır hele akşam olduğu en büyük halidir Akşam saatleri. Merak etmeyin dinlenin bolca hareketlendirecek birleyler içip yiyebilirsiniz . Panik olmayın kasmayın kendinizi.
Minik_mucize94 Lovebaby123 bu karın konusunda bende endıse ediyordum 19 hafta 3 gunluk hamıleyım sabah hıc olmuyor korkuyordum 🤗🤗