Tubaengin canım öncelikle ne diyeceğimi nasıl yazacağımı bilmiyirum.Allah ol derse olmayacak hiç bir şey yok.böyle bi sorun değil de ,başka bir şey yakınımızın başına geldi.renkli ultrasonda bebeğin diaframın da sorun olduğu gebeliği sonlandırmaları gerektiğini söyledi doktor.tabii sonrasında gidilmedik perinatalog,hoca,pröfesor kalmadı.sonuç hep aynıydı. Heyete kadar çıktılar.Yaşamaz ölür alalım dediler. Yakınım da eşi de biz bu günaha giremeyiz deyip 9 ay bekledi.alacaksa allah alacak ben değil dedi kadın.Velhasıl kadın doğum etti.bebek 1 hafta yaşadı ve sonuç doktorların dediği gibi oldu.kadın hala daha bu benim sınavımdı ve ben bu sınavdan geçtim.kıyamazdım ellerimle diyor. Üstelik bahsettiğim kadında polikistik over vardı çok uzun yıllardır bebek için uğraşıyordu .Rabbim nasip etmedi .Ama o kadar sükûnet içinde ve şükrediyir ki bana güç vermişti o hali hayran kalmıştım ona .Sen de uğraş,gitmedik yer bırakma, test tahlil ne gerekiyirsa yap.Rabbim inşaallah sağ salim sonuçları temiz çıkartsın.sana bağışlasın.